Bilici: Sahada değişim talebi var

TAKİP ET

CHP listelerinden İzmir 2'nci bölge milletvekili adayı olan Gelecek Partili Mustafa Bilici, saha çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulundu. Bilici, seçmenlerde değişim isteği gördüğünü ifade ederek 'AKP'ye hayat pahalılığından ötürü ciddi bir tepki var' dedi.

Batuhan KAYA/GERÇEK HABERCİ-ÖZEL HABER- CHP İzmir 2’nci bölge milletvekili adayı Gelecek Partili Mustafa Bilici, seçim çalışmalarını, sahadaki atmosferi ve seçildiği takdirde İzmir için ne gibi çalışmaları olacağını GERÇEK HABERCİ’ye anlattı. Bilici, Millet İttifakı olarak sahada ciddi bir karşılık bulduklarını ve vatandaşların değişim istediğini ifade ederek ;“Sahada ‘Ben AKP’yi destekliyorum’ diyen vatandaş yok” dedi.
Liste olarak karşılık bulduk
Milletvekili adayları listesi açıklandığında vatandaşın aklında bazı soru işaretleri oluştuğunu ancak çalışmalara başladıktan sonra karşılık bulduklarını ifade eden Bilici, “Milletvekili adayları listesine tepki gelmesi normaldi, listelerde kim olursa olsun yine bu tepkiler olacaktı. İzmir, nüfus çeşitliliği yapı olarak oldukça çeşitli ve geniştir. Bu nüfus içerisindeki hemşeri derneklerinin birçoğundan ve hatta geçmişte AKP’de yöneticilik yapmış kişilerden bile destek aldık” dedi.
İzmir’in sorunlarını biliyoruz ve çözeceğiz
Bilici, İzmir’in sorunlarının farkında olduklarını ve bu sorunları çözeceklerini belirterek “İzmir’in turizm konusunda hak ettiğinin çok gerisinde olduğunu görüyoruz. Kırsal kesimdeki, özellikle Tire ve Kiraz’daki vatandaşlarımızdan tarım ve hayvancılık konusunda beklentiler var. Bir liman şehri olan İzmir’de ticaretin gelişmesi için gerekli çalışmaların yapılması lazım. İzmir’de maalesef konut sıkıntısı da baş göstermiş durumda. Bir an önce uygun yerlerde TOKİ’nin konut üretmesini sağlayarak konut sıkıntısını çözeceğiz” diye konuştu.
İzmir’e hak ettiği yatırımları getireceğiz
CHP’li belediyelerin AKP hükümetinden destek alamadığını ve Millet İttifakı iktidarında İzmir’e bakanlıklar aracılığıyla yatırım yapacaklarını ifade eden Bilici, “Belediyelerin yaşadığı sıkıntıyı görüyoruz, birçok belediye ilgili kurumlardan destek alamıyor. CHP’li belediyeler, bakanlıkların yatırımlarından neredeyse hiç faydalanmamış durumda ve belediyelerin çeşitli yatırımları tek başına gerçekleştirme imkânı yok. Bu noktada, yatırımların İzmir’e gelmesi için mücadele edeceğiz” dedi.

Mustafa Bilici Gelecek Parti CHP İzmir 2’nci bölge milletvekili adayı