Bornova Kolejinde Mezuniyet Coşkusu

TAKİP ET

23 yıllık eğitim öğretim hayatında kazandığı başarılarla ve eğitim anlayışıyla adından söz ettiren Bornova Koleji'nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Gecenin en duygusal anlarından biri de mezuniyet plaketlerini alan öğrencilerin 'Bu Gençlik Atasını Unutmaz' yazılı pankartı açmasıyla yaşandı.

Özel Bornova Anadolu ve Fen Lisesinde eğitim gören 135 12.sınıf öğrencisi düzenlenen mezuniyet töreniyle yeni hayatlarına uğurlandı. Ailelerin de en az öğrenciler kadar heyecanlı olduğu geceye çok sayıda davetli katıldı. Özel gecede Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Bornova Müftüsü Mesut Harmancı, KOMAŞ AŞ Eğitim Müdürü Rıza Budak, Kampüs Müdürü Adnan Taş, KOMAŞ AŞ Yönetim Hizmetleri Müdürü Selim Güvenç, idareciler ve aileleri öğrencileri yalnız bırakmadı. Anadolu Lisesinden 118, Fen Lisesinden 17 toplam 135 öğrencinin diplomalarını aldığı gecede KOMAŞ AŞ Eğitim Müdürü Rıza Budak, “Bu yılki mezuniyetimizin 19 Mayıs’a denk gelmesi büyük gurur kaynağı olmuştur. Bir okulu okul yapan mezunlarının başarılarıdır. Okulumuzun ulusal ve uluslararası alanda, bilimde, sanatta, her alanda elde ettiği başarılarla elinizdeki diplomalar çok daha kıymetli hale gelmiştir. Bornova Koleji sizlerin oluşturduğu başarı çıtasını sizden sonra gelecek öğrencilerle çok daha yukarı taşıyacaktır.   Şimdi mezun olsanız da yaşamınız boyunca hep yanınızda olacağız.” diye konuştu.

 

Kampüs Müdürü Adnan Taş öğrencileri mezun ederken onlardan ayrılmanın hüznünü yaşadıklarını belirterek, onları daha iyi yerlerde görmenin de gururunu yaşayacaklarını söyledi ve haziran ayında yapılacak LYS’de başarılar diledi. Bornova Koleji’nden mezun olduktan sonra aileye geri dönerek yine bu okulda İngilizce öğretmenliği yapan Nimet Aktaş yeni mezunların Bornova Kolejinde eğitim almanın avantajlarını hayatları boyunca yaşayacaklarını belirtti. Törende Anadolu ve Fen Lisesinden dereceye girenlere ödülleri verildi. Fen Lisesi birincisi Furkan Almas ve Anadolu Lisesi birincisi Dilara Altınsel’in isimleri okul kütüğüne çakıldı. Geceye 12/D sınıfı öğrencilerinin açtığı ““Bu Gençlik Atasını Unutmaz” pankartı damga vurdu. Öğrencilerin bu davranışı duygusal anlar yaşattı. Gecenin sonunda keplerini atan öğrenciler mezuniyet pastası kesti.

bornova kolej mezuniyet başarı eğitim anlayış