Bornova'nın gururu oldular

TAKİP ET

Bornova Belediyespor Kulübü voleybolda elde ettiği başarılar ile en çok tercih edilen öncü kulüpler arasındaki yerini aldı. İzmir Voleybol İl Temsilciliği'nin düzenlediği alt lig kategorisinde yıldız kızlar da şampiyonluk, küçük kızlarda da ikincilik sevincini yaşatan Bornova Belediyespor Kulübü her yıl 200'ün üzerinde çocuk ve genci de spor okullarındaki eğitimlerin ardından voleybol dünyasına kazandırıyor.

Bornova Belediyespor Kulübü voleybolda önemli başarılara imza atıyor. Küçük kızlar ve yıldız kızlar kategorilerinde müsabakalara katılan Bornova Belediyespor Kulübü bir yandan elde ettiği başarılarla gurur kaynağı olurken bir yandan da spor okullarında her yıl yaklaşık 200 çocuk ve genci geleceğin voleybolcusu olarak yetiştiriyor. Yarışmacı takımlar da spor okullarında yetişen çocuk ve gençlerden oluşuyor.

Bornova Belediyespor Kulübü bu yıl, İzmir Voleybol İl Temsilciliği’nin düzenlediği ‘Yıldız Kızlar Alt Lig Kategorisi’nde İzmir Şampiyonu oldu. Yine İzmir Voleybol İl Temsilciliği’nin düzenlediği Küçük Kızlar Alt Lig Kategorisi’nde de başarılarıyla göz dolduran Bornova Belediyespor Kulübü ikincilik sevincini yaşadı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, maçların ardından sahaya inerek iki takıma da kupalarınıverdi. Spora verdikleri desteklerin meyvelerini toplamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Atila, “Spor okullarımızda futboldan basketbola, voleyboldan cimnastiğe onlarca dalda açtığımız kurslarımızla çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunuyoruz. Yetiştirdiğimiz bu çocuklarımızın belediyemizin takımlarına katılarak başarılara imza atmaları tüm Bornovalılara gurur veriyor” dedi.