Bu tiplerden millete hayır gelmez! Siyasette 'selam' tartışması! Özel hakkında ilk yorum

TAKİP ET

Geçtiğimiz gün gerçekleşen CHP kurultayıyla ilgili MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözlerini hatırlatarak bunların gecikmiş bir itiraf olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu ve Özel'in kurultayda Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermelerine de tepki gösteren Bahçeli, 'Biliniz ki bu tiplerden millete hayır gelmez, gelemeyecektir.' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle; Günübirlik siyaset yapmıyoruz. Güdümlü siyaseti tanımıyoruz. Her rüzgara yelken açmıyoruz. Her söylenene kulak kabartmıyoruz. Esaret ile özgürlük arasında mekik çekenlerin kime çektiği bellidir. Bizim de hangi muhteşem köke çektiğimiz bariz bir gerçektir. Gönül verdik ülkemize, gönül kazanmak gönüller almak istiyoruz. Bugün hepimizin öncelikli görevi dünyada yaşanan gelişmeleri kavramak ve iyi niyetli, adil ve sağduyulu teklifler getirmektir. 

Tarihimizin kilitli sandıkları açıldıkça göz kamaştıran hazinelerin nasıl çıktğını, milli geleceğimize nasıl ışık sağladığını gören görüyor, bilen biliyor. MHP parlak geçmişi ile yeni yüzyıla hazırlanıyor.

Elbette bundan sonra da yerimizde durmayacağız, gevşemeye prim vermeyeceğiz. Vatanımızın her köşesinde vatandaşlarımızla kucaklaşmayı azimle sürdüreceğiz. Daha müreffeh bir Türkiye önceliğimizdir.

Siyaset soğuk tandırdan sıcak ekmek alma hesabı yapanların, yalanı kana kana içenlerin harcı olamaz. Kabuk bağlamış yaraları deşerek siyaset yapılamaz. Türk siyasetinin bir ahlak reformuna yeni bir kalkınma hamlesine ihtiyacı var. Buna da Milliyetçi Hareket Partisi muktedirdir.

Hiçbir engel yolumuzu kesemeyecektir. Hiçbir saldırı milletimize olan aşkımızı soğutamayacaktır. Tıkanmaları aşmak için yeni yollar açmak başlıca gayemizdir. Hiçbir zaman gölün kenarına kuyu kazmadık. İlkelerimizden ödün vermedik, irademizden şaşmadık. Birileri gibi ülkü ve ülke sevdamızı asla bahis konusu yapmadık. Asla alçalmadık, ufalanmadık. Biz milletimiz uğruna varlığımızı adadık. Ezbere bir hayatın izini takip etmedik. Fil dişi kulelerde milliyetçilik taslamadık.

Eline aldığı kadife kılıklı hançeri saplayacak bedenler arayanlar günü geldiğinde aynı nankörlüğün kurbanı olacaklarını asla unutmamalıdır.

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİNİ HATIRLATTI: GECİKMİŞ BİR İTİRAF

CHP kurultayında genel başkanlığı kaybeden Kılıçdaroğlu'nun sırtımdaki hançerler ile seçime girdim itirafı gecikmiş beyhude itiraftır. Yanına geldiklerinde iyilik meleği olmadıklarını kendinin de bilmesi gerekiyordur. Kurultay kararını vermiş bize de hayırlı olsun demek düşmüştür.

Üzücü olan, Atatürk'ün kurduğu partinin kurultayında şehitlere rahmet dilemek yerine casuslara, kiralık gazetecilere selam gönderilmesidir. Selam Allah'ın selamı ancak teröriste selam veren sırtına ihanetin semerini vurmuş demektir. Terörist Demirtaş'a selam gönderilmesi PKK'ya selam göndermektir, bölücülüğü selamlamaktır. İlk tuğla yanlış konulmuş ilk düğme yanlış iliklenmiştir. Bu kurultayda Kuvayı Milliye reddedilmiş, Atatürk'ün emanetleri yok sayıldı. Biliniz ki bu tiplerden millete ve ülkeye hayır gelmez, gelemeyecektir.

Tavsiyem odur ki; kimse hesap hatası yapmasın. Zillet projesine ülkeyi teslim etmeyeceğiz. İki yüzlü anlayış karşımızdadır. Bunların irtibatları sancılı ve karanlıktır. CHP'ye diyorum ki Demirtaş teröristtir, hedef bölücüdür. Osman Kavala Soros'çudur, casustur, suçludur ve cezasını çekecektir. Cumhur ittifakı Türkiye'ye sahip çıkan inanmışlıktır. Cumhur ittifakı vatandır, kilittir. Bizim etnik ve mezhep bölücülüğü yapanlara hoşgörümüz yoktur. Emperyalizmin güdümünde girmiş muhalefet partilerine, ihanet eden şeref yoksunlarına tavizimiz olmayacak.

İSRAİL'İN GAZZE'YE YÖNELİK SALDIRILARI

Bir halkın imhasına göz yumamayız. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın anlayışı bozuk bir anlayıştır. Küresel vicdan buzlu ve sislidir. İsrail'e nefret ve lanet yağmaktadır. Buna rağmen Gazze havadan ve karadan yine abluka altındadır. Hastaneler, çocuk parkları bombalanmaktadır.

Filistin'de soykırımın yapıldığı bu dönemde zalimlerin karşısında mazlumların yanında durmalıyız. Çocukların katline sessiz kalamayız. Bebeklerin yürek parçalayan haline sessiz kalamayız. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın anlayışı bozuk bir anlayış. O yılanın bize de dokunacağını görmek mecburiyetindeyiz.

İsrail ve Filistin arasında kalıcı barış için yarın bile geçtir. Daha fazla kan dökülmemelidir. İsrail terörüne karşı Türkiye'nin duruşu sağlamdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın Filistin diplomasisi herkes tarafından desteklenmelidir. MHP, hükümetimizin yanındadır.

Devlet Bahçeli Kılıçdaroğlu Özel