Burak Yılmaz futbolu bıraktı!

TAKİP ET

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma terleten son olarak Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'da oynayan milli futbolcu futbol kariyerini noktaladığını duyurdu.

Mlli futbolcu'dan hayranlarını üzen haber. Burak Yılmaz Futbol kariyerini noktaladığını duyurdu.

Yılmaz'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

'Bugün bu basın toplantısını neden yapıyoruz. Dün akşam dünyanın en büyük futbolcularından bir tanesi stadyumda el sallayarak veda etti. Ben de isterdim öyle veda etmeyi ama kısmet olmadı. İnternetten de bıraktığımı açıklamak benim içime sinmedi. Bu kariyerime yakışmaz diye düşündüm. Her zaman birebir iletişimden yanayım. Bugün kariyerimi sonlandırdığımı duyurmak istiyorum.'

'GALATASARAY'IN BENDEKİ YERİ BAŞKA'

4 tane çınar kulübümüz bana kapılarını açtı, herkese mavi boncuk dağıtmak istemem ama bu iki futbolcuya nasip oldu. Birisi de benim. Hepsinde çok büyük başarı yakalayamadım ama hepsinin kalbimde yeri çok farklıdır ama Galatasaray'ın beni Avrupa çapında futbolcu yapması, ne benim Beşiktaşlılığımı değiştirir ne de Galatasaray'da yaşadıklarımı unutturur. Galatasaray'da yaşadıklarım, kalbimin en farklı yerinde olacaktır.

Fenerbahçe'de yeniden forma şansı bulmak isterdim. İçimde uktedir. Bugünkü kariyerimde Fenerbahçe'nin etkisi büyüktür. Orada çektiğim acılar beni bugünlere getirdi."