Büyükşehir'den "Seyyar Pazar" uygulaması

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle evde kalmak zorunda kalan vatandaşlar için seyyar pazar uygulamasını devreye sokuyor.

Pelin ÇALIŞKANELLİ/GERÇEK HABERCİ-İzmir Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle evde kalmak zorunda kalan vatandaşlar için hayata geçirdiği projelere bir yenisini ekliyor. Üretici ile tüketici arasında köprü olacak Seyyar Pazar Proje'si yarın Buca'da hayata geçiyor. İzmir Büyüşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından "Üretici ile tüketici arasında köprü olacak Seyyar Pazar projemizi yarın Buca'dan başlatıp İzmir'e yayacağız. Büyükşehir denetimli araçlarda ana ürün fiyatlarını biz belirleyeceğiz. Taze, ucuz sebze-meyve tarlada kalmayacak, ayağınıza gelecek. #BizVarız" mesajı ile projeyi İzmirlilere duyurdu.

 


Değerli İzmirliler;



Üretici ile tüketici arasında köprü olacak Seyyar Pazar projemizi yarın Buca'dan başlatıp İzmir'e yayacağız. Büyükşehir denetimli araçlarda ana ürün fiyatlarını biz belirleyeceğiz. Taze, ucuz sebze-meyve tarlada kalmayacak, ayağınıza gelecek. #BizVarız pic.twitter.com/Ub1kCcYx7B
— Tunç Soyer (@tuncsoyer) April 12, 2020