Büyükşehir Onların Yanında

TAKİP ET

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir'de ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirilen Gıda Bankası'nın açılışını gerçekleştirdi. Başkan Ergün, 'Alaşehir'imizde şuan itibariyle tam 135 gerçek ihtiyaç sahibi kardeşimiz Gıda Bankamızdan yararlanıyor' dedi

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirdiği Gıda Bankası dualarla hizmete açıldı. Açılışa Başkan Cengiz Ergün ve Şeyda Ergün ile birlikte, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve eşi Sevgi Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Daire Başkanları, Manisa Büyükşehir Belediye MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualarla Açıldı

Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu’nun dua okumasının ardından kesilen kurdeleyle Alaşehir Gıda Bankası açıldı. Açılışın ardından Gıda Bankası’nda incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, gerçek ihtiyaç sahibine ulaşıp, onları rencide etmeden ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında bu önemli sosyal sorumluluk projemizi hayata geçirdik.  Alaşehir’imizde de şuan itibariyle tam 135 gerçek ihtiyaç sahibi kardeşimiz Gıda Bankamızdan yararlanıyor. Bu hizmetimizi verirken, Gıda Bankası’nın yerinin merkezi yerde olmamasına özen gösterdik. İhtiyaç sahibi kardeşim rencide edilmesin diye alışverişini yaptığı torbaların üstüne hiçbir yazı, logo ya da isim koymadık. Bu güzel hizmetimizin hayırlı olmasını dilerken, Cenab-ı Hakk’ın ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yardımcısı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.