Büyükşehirde flaş rotasyon: Kim nereye geldi?

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ulaşımda rotasyona giderek, ESHOT Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Ölçer'i görevden alıp, yerine Ulaşım Daire Başkanı Kader Sertpoyraz'ı getirdi. Kocaoğlu Ulaşım Daire Başkanlığı'na şube müdürü Mert Yaygel'i atarken; Serdar Yücel de Destek Hizmetleri Daire Başkanı oldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Bakanı Aziz Kocaoğlu, ESHOT Genel Müdür Yardımcısı Fazıl Ölçer’i görevinden aldı. Daha önce Fen İşleri Daire Başkanı olan ve buradan ESHOT’a verilen Fazıl Ölçer, büyükşehir belediyesinde boş daire başkanlığı görevine alınırken; Ölçer’in yerine Ulaşım Daire Başkanı Kader Sertpoyraz getirildi.

SERTPOYRAZ’IN YERİNE ŞUBE MÜDÜRÜ MERT YAYGEL GELDİ

Kader Sertpoyraz’dan boşalan Ulaşım Daire Başkanlığı görevine ise Ulaşım Daire Başkanlığı’nda şube müdürü olarak görev yapan Mert Yaygel atandı.

SERDAR YÜCEL DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANI OLDU

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ESHOT’ta görevlendirilen İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel’i Destek Hizmetleri Daire Başkanı olarak atadı. Destek Hizmetleri Daire Başkanı Semih Kökü ise İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’ndan emekliye sevk edilen Süleyman Pehlivanoğlu’nun yerine atanmıştı. Kurumda boş daire başkanlığı kadrosunda görevlendirilen Süleyman Pehlivanoğlu’nun Mayıs ayında görevlerinden ayrılması bekleniyor.