CAN HASTANESİNE ÇİRKİN SALDIRI

TAKİP ET

Can Hastanesi'ne ve Hastalarına Çirkin Saldırı

İzmir Özel Can Hastanesi’ne hastaların ulaşımını kolaylaştırmak için konulan kavşaklardaki yönlendirme  tabelaları boyanarak, halkın hastaneye ulaşımı engellenmek istendi.

İzmir Özel Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Muzaffer Keskiner, “ Bu çirkin saldırı, bize değil sağlığa ulaşımı engellenen hastalara yapılmıştır. Hastaların hastaneye ulaşım hakkını engelleyenleri kınıyoruz” dedi.

İzmir Özel Can Hastanesi’nin yakınında bulunan yönlendirme tabelaları bir gün içerisinde simsiyaha boyandı. Hastaneye ulaşmaya çalışan bir hastanın cep telefonuna aldığı kayıt, kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hastalar, iki hastanenin üst üste durduğu yönlendirme tabelalarından özellikle neden birinin boyalı olduğunu anlayamadıkları için hastaneyi telefon yağmuruna tuttular. Bazı hastalar ise ulaşım sağlamakta zorlandı.

İzmir Özel Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Muzaffer Keskiner,” İzmirlilerin ihtiyaç duyduğu doğru sağlık hizmetini sunmak ve sağlıklarını daim kılmak amacıyla çıktığımız yolda, kıymetli  İzmirlilerin, en temel ihtiyacı olan sağlığa erişiminin engellemeye çalışan kötü niyetli insanların varlığını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Eylemi yapan kişinin bir başka sağlık kuruluşunun görevlisi olması ise bizi ayrıca üzdü. İzmirlilere ve hastalara karşı yapılan bu kötülüğü kınıyoruz” diye konuştu.  Op.Dr.Muzaffer Keskiner, Can Sağlık Grubu olarak kuruldukları günden bu yana “Söz Konusu olan Can’dır” anlayışıyla sağlıkta referans hastane olma hedefinden tüm engellemelere rağmen vazgeçmeyeceklerini söyledi.

“Hiçbir Kurumu Rakip Olarak Algılamıyoruz”

Dr.Keskiner, hiçbir kamu ya da özel sağlık kuruluşunu rakip olarak algılamadıklarını belirterek, “İzmir’de tüm sağlık kuruluşlarını birlikte daha güzel işler yapacak paydaşlar olarak görüyoruz. Bu anlayışta olmayan herkesi de kınıyoruz” diye konuştu.