Çanakkale'deki Yangın Yüzünden Gün Batımını İzleyemediğini Söyleyen Kişi Bu Kadar Vicdansızlık Olmaz Dedirtti

TAKİP ET

Sosyal medyada konuyla ilgili komplo teorileri, fikir beyanları ve paylaşımlar yapılırken içlerinden biri var ki görenlere 'Sizin vicdanınız var mı?' dedirtecek cinstendi.

Çanakkale'de dün öğle saatlerinde çıkan orman yangını hepimizin ciğerini yaktı. Çıkan yangında pek çok ormanlık alan yandı, hayvanlar öldü, insanlar tahliye edildi.

Çanakkale'nin merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda dün öğle saatlerinde çıkan orman yangını hâlâ etkisini sürdürüyor. Yangın söndürme çalışmalarında helikopterler ve uçaklar kullanılıyor. Bölgede yaşayan pek çok insan tahliye edildi.

Rüzgarın etkisiyle çok geniş bir alana yayılan yangın maalesef pek çok canlımız için ölümcül oldu. Sosyal medyada Çanakkale'de çıkan yangınlarla ilgili teoriler, paylaşımlar devam ederken bir tanesi var ki görenleri çileden çıkardı.

Onedio'nun derlemesine göre Instagram'da Çanakkale'de çıkan yangın yüzünden gün batımını izleyemediğini söyleyen bir kullanıcının paylaştığı fotoğraf herkesi sinirlendirdi. Söz konusu paylaşım hepimize bu kişide "vicdan" ve "akıl" var mı diye sorgulattı. Tepkiler gecikmedi.

 

Çanakkale Yangın instagram paylaşım tepki sosyal medya