Celal Kılıçdaroğlu'nun Çocuklarından Şok

TAKİP ET

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşine çocuklarından büyük şok!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri ve davranışlarıyla gündemden düşmeyen kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'na çocuklarından büyük şok! 

FETÖ'yle mücadele konusunda sürekli AK Parti'ye destek mesajları verip, CHP'li Didim Belediye Başkanı ve abisinin FETÖ ile ilişiği olduğunu öne süren Celal Kılıçdaroğlu'nun çocukları, babalarının akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için vasi davası açtı. 

Kılıçdaroğlu'nun çocuklarının avukatı Erhan Kılıç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Celal Kılıçdaroğlu'nun kendi başına yaşamsal faaliyetlerini tek başına yürütülemeyeceğini düşündükleri için dava açıldığını ifade ederek: “Müvekkillerim Atilla ve Fatih Bey, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıdaroğlu’nun çocuklarıdır. Müvekkiller, Celal Kılıçdaroğlu’nun akıl sağlığının yerinde olmadığını, akli malekelerinin yerinde olmadığını, şu an kendi yaşamsal faaliyetlerini tek başına yürütemeyeceğini iddia ettiler ve bundan dolayı Didim Sulh Hukuk Mahkemesine vesayet altına alınması amacıyla başvurduk. Bunun yanından kendisinin basından ve sosyal medyadan görüldüğü üzere akli malekeleri yerinden olacak bir insana yakışmayan tavırlarla hareket ettiğini herkes görüyor. Bu sebepten dolayı vesayet altına alınması amacıyla mahkemeye başvuru yaptık” ifadelerini kullandı.

Celal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Fatih Kılıçdaroğlu, babalarını ulaşamadıklarını söyleyerek babalarının telefonlara çıkmadığını söyledi.

celal kılıçdaroğlu akıl sağlığı cumhurbaşkanı ak parti akp