CHP 15 ARALIK İLÇE KONGRE TAKVİMİ

TAKİP ET

15 Aralık Pazar günü Çiğli, Balçova ve Güzelbahçe'de ilçe kongresi heyecanı yaşanacak

Sevilcan GÜNAY/GERÇEK HABERCİ-CHP İlçe kongrelerinin ikinci gününde 3 ilçe seçime gidecek. Çiğli, Balçova ve Güzelbahçe’de delegeler ilçe başkanını seçmek için oy kullanacak

ÇİĞLİ’DE 2 ADAYLI YARIŞ

Çiğli’de de kongrenin iki adaylı geçmesi bekleniyor. Kongrede Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer’in yine mevcut Başkan Mert Özcan’ı destekleyeceği, muhalefetin ise geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan il eski başkan yardımcılarından Şirin Akgül’ü desteklediği biliniyor.

Öte yandan İlçede 2 listeli bir yarış gerçekleşmiş ve 26 mahallenin sadece 2’sinde muhalif listeler yarışı kazanmıştı. Tüm bu gelişmelere rağmen muhalif isimler bir araya gelerek ortak bir isim üzerinde uzlaştılar ve aday olarak Şirin Akgül’ü belirlediler. Çiğli’de ilçe kongresi saat 10.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. 

TEK ADAY ÇAĞLAYAN

Güzelbahçe’de mahalle delege seçimleri sürecinde adaylığını açıklayan mevcut İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen’in sandığa tek aday olarak gitmesi bekleniyor. İlçede kongre, saat 14.00’da Belediye Atatürk Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonu’nda gerçekleşecek. 

BAÇOVA’DA ERYILMAZ’DAN BAŞKA İSİM YOK!

Bir diğer tek aday gitmesi beklenen Balçova’da mevcut Başkan Aygül Eryılmaz’dan başka elini taşın altına koyan isim yok. Ancak mevcut başkandan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Balçova’da seçim saat 11.00’da Termal Otel Kardelen Düğün Salonu’nda yapılacak.