CHP Aday Adayı Kolay: "Gelin işi kolay kılalım"

TAKİP ET


CHP Aday Adayı Kolay: “Gelin işi kolay kılalım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1.Bölge Aday Adayı Serdar Kolay, partisinin ilçe örgütlerine, esnafa, yurttaşlara ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Orhan Polat ve partilileri ziyaret eden Serdar Kolay, ilçe esnafına da uğradı, “Bol kazançlı bir hafta” diledi. CHP’nin genç yüzlerinden Karabağlar İlçe Başkanı Orhan Polat’a “hayırlı olsun” diyen Kolay, halkın siyasette ezber bozan genç isimleri tercih ettiğine dikkat çekti. Başkan Polat da, CHP çatısı altında aday adayı olan tüm isimlerin İzmir siyasetinin zenginliğini yansıttığını belirterek, “Serdar Kolay yol arkadaşımız da, sorumluluk alıp elini taşın altına sokuyor. Bu tavır, özellikle genç işadamlarına örnek olmalı” dedi. 

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Narlıdere, Seferihisar ve Balçova şubelerini;  Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Urla ve Güzelbahçe ziyaretlerinde, dernek yöneticileriyle sohbet etti. Atatürk’ün Bursa Nutku’nda gençlere yönelik görev çağrısının öneminin bilinciyle siyasi bir yolculuğa çıktığını anlatan Kolay, “Tüm çabamız halkın iktidarını kurmak için. Sizlerin sözcüsü olmaya adayım. Gelin işi kolay kılalım” diye konuştu.

Serdar Kolay’ın Çankaya’daki tanıtım ofisinde ise konukları vardı: Kolay, yaşadığı Narlıdere’nin yerel yöneticileri meclis üyeleri ve Narlıdere Belediye Spor Kulübü futbolcularını, ardından Konak’taki mahalle muhtarlarını ağırladı. Kolay, Narlıdere’den yola çıkarak, İzmir’in ve Türkiye’nin sorunlarına çözüm üreten bir anlayışla kenti TBMM’de temsil etme arzusunda olduğunu vurguladı.