CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI CERİT YENİDEN ADAY OLMAYACAK 

TAKİP ET

CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Ustaoğlu Cirit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilçe başkanlığı görevini yeni dönemde sürdürmeyeceğini ve ilçe başkanlığı için aday olmadığını açıkladı. 

Sevilcan GÜNAY/GERÇEK HABERCİ- CHP mahalle delege seçimleri dün son buldu. Gözler ilçe başkanlığı adaylarına çevrildi. Bu konuda ilk açıklama CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Ustaoğlu Cirit’ten geldi. Cirit seçimler sona erer ermez yeni dönemde aday olmayacağını sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak açıkladı. 

13 aydır yürüttüğü görevini yeni döneme girerken bıraktığını açıklayan Başkan Cirit’in açıklaması şu şekilde; 

“ALİAĞA Kamuoyuna ve üyesi olmaktan onur duyduğum CHP’lilere

13 aydır yürüttüğüm CHP Aliağa ilçe başkanlığı görevimi, yeni döneme girerken bırakıyorum .İlçe yönetimi olarak en hassas olmamız gereken bu dönemi kurallara uygun biçimde tamamladık. Bugün, delege seçimleri tamamlanıyor. Üyelerimiz bir karar verecekler. Ardından kongre dönemi geliyor. Kişisel bir talebimin olmadığı kongre dönemine dahil olmak istemediğim için 29 Kasım günü istifamı il başkanlığına bildirdim. Bugün yapılan delege seçimlerinde bütün adaylara başarılar dilerim.

2017yılında toplam 29 kişi ile başladığımız ilçe yönetiminden kalan 13 yönetici arkadaşıma, kadın kolları ve gençlik kolları emekçilerine bu zor dönemde verdikleri emekler için minnettarım.

Meclis üyelerimiz; Aliağa'yı öncelik yaptığımız çalışmalarda özverileri, destekleri, saygı ve nezaketleri ile hep yanımda oldular, iyi ki varlar.

Ayrıca; İttifak ortağımız İYİ Parti ilçe Başkanı, yöneticileri ve meclis üyelerine saygı ve anlayış içinde geçirdiğimiz bu dönem için teşekkür ederim.

Ama en önemlisi; CHP 'nin ilkelerini benimsemiş, partinin kişilerle değil ilkelerle var olduğu bilincini taşıyan, bu dönemde bana ve yönetime destek olan, güç veren tüm üyelerimize ve CHP sevdalılarına teşekkür ederim.

Her şey CHP için diye başladığım ve şimdi noktaladığım yönetici ve ilçe başkanlığı görevimin sonunda CHP 'li olmanın bilincini hep taşıyacağım. Saygılarımla.”