CHP Bornova Kadın Kolları: Artık yeter diyoruz

TAKİP ET

CHP Bornova Kadın Kolları, Küçükçekmece'de 5 yaşındaki bir çocuğun istismar edilmesini protesto etti. 

GERÇEK HABERCİ- CHP Bornova Kadın Kolları, geçtiğimiz günlerde Küçükçekmece'ye bağlı Kanarya Mahallesi'nde 5 yaşındaki bir çocuğun istismar edilmesini protesto etti.  Bornova Meydanı’nda toplanan CHP’li kadınlar, yaptıkları basın açıklamasının ardından 15 dakikalık oturma eylemi gerçekleştirdi. 



CHP Bornova Kadın Kolları Başkanı Zeynep Atmaca, yaptığı açıklamada, “Artık yeter diyoruz. Kimse hayatlarının baharında olan evlatlarımızı bizden koparamaz” dedi.



“BİR KEREDEN BİR ŞEY OLMAZ DİYENLERLE BU SORUN ÇÖZÜLMEZ”

Yapılan açıklama şu şekilde: 

“Ülkemizin farklı yerlerinde yaşanan çocuk istismarını unutturmamak için, çocuklarımızın çığlığına çığlık olmak, her türlü tacize ve tecavüze son demek için buradayız. Yüreğimiz yanıyor, acımız var. Evlatlarımızı bu hayattan koparanlara karşı, içimizdeki öfke hiçbir zaman dinmeyecektir. Artık yeter diyoruz. Kimse hayatlarının baharında olan evlatlarımızı bizden koparamaz. Biz yüreği yanan annelerin sesini duyun artık. Devletten en büyük beklentimiz, geleceğimiz olan çocuklarımızı koruma ve kollamasıdır. Bir kereden bir şey olmaz diyenlerle bu sorun çözülmez. Bu tür suçların yaşanmaması için hukuki sosyal ve ekonomik önlemler bir an önce hayata geçirilmelidir.”