CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ: 'Hedefimiz 2019'

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta sonu CHP Buca İlçe Kongresi'nde ilçe başkanı seçilen Kasım Akdağ, Gerçek Haberci'ye özel açıklamalarda bulundu. Akdağ, 'Hedefimiz 2019' dedi.

Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ- CHP Buca İlçe Kongresi, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Çağdaş Kaya ile yarıştığı kongreyi kazanan Kasım Akdağ, CHP Buca’nın yeni ilçe başkanı oldu. Çarşamba gününden sonra bir gün belirleyip göreve geleceğini belirten, çiçeği burnunda Başkan Akdağ, “Oy veren- vermeyen herkesle 11 Aralık’ta da beraberiz. Hedefimiz 2019. Türkiye’nin demokratik kazanımları için son şansı 2019. 2019’a çalışmak için aday olduk. Bu yolda tüm partililerimize ihtiyaç var. Tüm partilerimizi davet ediyorum” şeklinde konuştu. 

“DELEGE ARKADAŞLARIMIZLA BİR YOL BELİRLEDİK” 

Yerelde ve genelde iktidar olmak istediklerini dile getiren Akdağ, “Delege arkadaşlarımıza söyle bir şey söyledik; 1 günlük delege değil, 365 gün delegesiniz.  Her gün, her hafta, her ay arayacağız. Arkadaşlarımızla beraber, mahallerimizde neler yapabiliriz diye delege arkadaşlarımızla bir yol belirledik.  Şu anda 416 delegemiz var. Bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir zenginliği. Hepsi bizim için birer yönetim kurulu üyesi. Hep beraber çalışıp, başaracağız” diye konuştu.