CHP'de hangi ilçe başkanları istifa etti; hangi ilçe başkanları istifa edecek?

TAKİP ET

Seçim takviminin belli olmasının ardından büyük hareketlilik yaşanan CHP'de, hangi ilçe başkanları istifa etti; hangileri istifa edecek? Sizler için derledik…

 

Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ-  CHP bir yandan 2019 yılında yapılacak yerel seçimler için yoğun bir çalışma sürerken,  bir yandan da Genel Merkez'in örgütlere gönderdiği genelge ile seçim takviminin belli olmasının ardından aday adaylığı hareketliliği yaşanıyor.

İzmir'de parti yöneticileri için son istifa tarihi olan 12 Ekim öncesinde görevini bırakarak adaylık yarışına katılan ilçe başkanlarına bir bir açıklamaya başladı.

KİMLER İSTİFA ETTİ?

Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Bayındır İlçe Başkanı Behzat Aydilek ve Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar'ın ardından Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum da belediye başkan adaylığı için görevinden istifa etti.

Öte yandan Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz 12 Ekim tarihinde, Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener’de 11 Ekim(Yarın) istifalarını vereceklerini açıklamışlardı.

HANGİ İLÇE BAŞKANLARI İSTİFA EDECEK?

CHP’de kulislerinden aktarılan bilgiye göre, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Torbalı İlçe Başkanı Ramazan İsmail Uygur ve Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala’nın istişarelerini sürdürdükleri ve son gün kararlarını verecekleri öğrenildi.