CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri göreve hızlı başladı

TAKİP ET

Beyza COŞKUNTÜRK /GERÇEKHABERCİ - Hafta içi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Eğitim Sekreteri görevine getirilen Yasemin Menokan, İzmir 1. Bölge ve 2. Bölge koordinatörleri ile bir araya gelerek yol haritasını belirledi. İl Eğitim Sekteri olarak atanmasının ardından hızla çalışmalara başlayan Menokan, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde kaybedilen ilçelerle özellikle sokak örgütlenmesine yöneleceklerini belirtti.

Kişisel Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Menokan şunları dile getirdi;

“CHP İzmir İl eğitim sekreteri olarak Sayın CHP Parti okulu koordinatörlerimizle ilk toplantımızı yaptık. Her zaman yanında olduğum, yanımda olduğuna inandığım 1.bölge koordinatörüm Sayın Tülay Bayır, Konak ilçesinde aynı dönemde yönetim kurulunda birlikte çalıştığım 2.bölge koordinatörüm Sayın Cahit Kişioğlu ve 2013 de ilk kez parti eğitmeni olduğumda tanıdığım CHP İzmir İl Eğitim sekreteri Sayın Abdullah Aydemir'in hızı ve deneyimlerine yetişmek için çok çalışmam gerektiğini bilerek Her şeyin çok çok güzel olacağına inanıyorum.”

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in ilçe ziyaretlerinde değindiği gibi, özellikle kaybedilen ilçelerde sokak örgütlenmesi çalışmalarına hız verileceğini ifade eden Menokan, aynı zamanda tüm meclis üyelerinin ‘Yerel Yönetim’ eğitimlerine katılarak sertifika almasının sağlanacağını da belirtti.