CHP KARABAĞLAR'DA SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

TAKİP ET

CHP İzmir'deki delege seçimleri Karabağlar Reis Mahallesi ile başladı. Birçok ilçe ve mahallede birden fazla listenin yarışmasının aksine Reis Mahallesi'nde seçime tek liste ile gidildi. 

GERÇEK HABERCİ- CHP olağan kongre süreci bugün mahalle delege seçimleri ile başladı. Üyeler mahalle delegelerini belirlemek üzere sandık başına gidiyor. İlk sandık başına giden ilçe Karabağlar oldu ve Reis Mahallesi üyeleri oylarını kullanmaya başladı

'KARABAĞLAR’DA RENKLERİN KARDEŞLİĞİNE İNANIYORUZ'

CHP’nin mahalle delegesi seçim maratonu Karabağlar Reis Mahallesi’nden başladı. Tek listeyle gidilen seçimde CHP üyeleri ilçe kongresinde oy kullanacak mahalle delegelerini seçecek. Seçim alanına gelen CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız; parti içi demokrasinin temelinde delege seçimleri olduğunu ifade ederek ; “İzmir’de seçimlerin Karabağlar’da başlamış olmasından dolayı son derece mutluyuz. Bizi iktidara taşıyacak kadroların oluşacağı delege seçimlerimizin mahallemize, ilçemize, İzmirimize ve Türkiyemize hayırlı olmasını diliyoruz. Tüm mahallelerimize şeffaf bir şekilde, herkesin aday olma hakkının olduğunun bilinciyle demokrasi şöleni şeklinde bir seçim geçireceğimizi düşünüyorum. Bütün renkler bizim Karabağlar’da. Biz renklerin kardeşliğine inanıyoruz.” dedi. 

Karabağlar'da bugünkü seçim maratonu Özgür Mahallesi'ndeki mahalle delegesi seçimiyle devam edecek.

REİS MAHALLESİ DELEGE ADAY LİSTESİ