CHP Kemalpaşa İlçe örgütü seçim çalışmalarına startı verdi

TAKİP ET

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için çalışmalara başladıklarını söyledi. Yılmaz, ilçe örgütünün yüzde 80 oranında yenilendiğini ve heyecanlı olduklarını ifade ederek, 'Aslında sahadan hiç çekilmemiştik, düğün, cenaze ya da başka bir şey olduğunda mutlaka katılıyorduk. Bu hafta seçim çalışmaları için de vatandaşlarımızla görüşmelere başladık' dedi.

Batuhan KAYA-GERÇEK HABERCİ-31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kıl payı bir farkla CHP’nin kazandığı ve önümüzdeki yerel seçimlerde de yarışın bıçak sırtı geçeceği Kemalpaşa ilçesinde, CHP Kemalpaşa İlçe Örgütü sahaya indi. CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, yerel seçimlere 7 ay kala partililerle ne gibi çalışmalar yapılacağını tartıştıklarını ve vatandaşlarla birebir temasa geçtiklerini ifade ederek, “Henüz aday adaylığı süreci de başlamadığı için net bir durum yok ama Meclis üyelerimiz, ilçe örgütümüz ve büyükşehir belediyesinin birimleriyle birlikte sahadayız” dedi.


“Samimiyet ve dürüstlük temelinde çalışacağız”
Seçim çalışmalarının yerel seçim atmosferine uygun olacağını ifade eden Yılmaz, “Geniş kitleli, kalabalık mitingler yapmayı düşünmüyoruz, yerel seçimlerin atmosferi de farklı olduğu için genel seçimlerdeki gibi gösterişli mitingler olmayacak. Vatandaşlarımızla daha çok birebir temasa girerek, samimiyet ve dürüstlük temelinde bir seçim çalışması yürüteceğiz” diye konuştu.

Kemalpaşa’da ön seçim talebi
CHP Kemalpaşa İlçe örgütünün ön seçim talebi olduğunu belirten Yılmaz, “Partililerle seçim çalışmaları için istişare ediyoruz ve bu noktada öne çıkan bir durum var. Üyelerimizden gelen bir ön seçim talebi var, bizler üstümüze düşeni yaparak o talebi gerekli yerlere ilettik. Ön seçim olup olmayacağı Tüzük Kurultayı’nda belli olacak” dedi.

CHP Kemalpaşa İlçe örgütü seçim çalışmaları start Ahmet Yılmaz