CHP Konak İlçe Başkanlığı'ndan yabancı sermaye tepkisi

TAKİP ET

CHP Konak İlçe Başkanlığı Ak Parti iktidarının kamu mallarını yabancı sermayeye satışı hakkında 'Ülkede satılmayan yer kalmadı' başlıklı basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamayı okuyan CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, 'Göreve geldiklerinden bu yana tüm Cumhuriyet kazanımlarımızı, milli kaynaklarımızı, topraklarımızı, fabrikalarımızı ve hatta yollarımızı, köprülerimizi sata sata tüketmeye devam ediyorlar' ifadelerini kullandı.

Batuhan KAYA-GERÇEK HABERCİ- CHP Konak İlçe Başkanlığı, “Ülkede satılmayan yer kalmadı!” başlıklı basın açıklamasıyla AK Parti iktidarının özelleştirme politikalarına ağır eleştiriler getirdi. Türkan Saylan Kongre Merkezi önünde yapılan basın açıklamasını CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi okudu. İlgazi, Ak Parti iktidarını ülkede satılacak yer bırakmamakla eleştirdiği açıklamada, “Hükümette bulunan büyük ve küçük ortakların dillendirdikleri yerli ve milli kelimeleri çok sahte durmuyor mu?” ifadelerini kullandı.


Slovenya, Belçika, Arnavutluk, Makedonya
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile satılmaya çalışılan toprakların Slovenya, Belçika, Arnavutluk ve Makedonya’dan topraklarından fazla olduğunu söyleyen İlgazi, “Bu çok milli ve yerli iktidarın ülke topraklarımızda Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile satılmaya çalışılan hazine arazilerimizin toplamı, Slovenya, Belçika, Arnavutluk ve Makedonya sınırlarından daha fazladır. Topraklarımız parsel parsel satışa çıkıyor. İnsan duyduğuna inanamıyor” dedi.
“Yandaş medya 3 maymunu oynuyor”
Yandaş medyanın 3 maymunu oynadığını ifade eden İlgazi, “Onlar uzaya kuracağımız köprünün haberini yapma peşinde. Gerçek haber yapanlar, korkmayan kalemler, gazeteciliğin onuru için yaşayanlar ya ekran cezası ya da cezaevi ile karşı karşıya kalmaktalar” şeklinde konuştu.
Habibi Ltd. Şti.
İlgazi’nin açıklamaları sırasında kurulan “Noter” masasına, Arap kılığına girmiş CHP Konak İlçe Başkanlığı mensubu bir partili gelerek masadaki her şeyi satın aldı. CHP Konak İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen kısa sahneyle ülkemizdeki Arap sermayesinin kontrolsüzce yaptığı satın alımlara da dikkat çekildi.

 

CHP Konak yabancı sermaye tepki Ozan Ali İlgazi