CHP'li Aydın'dan Bahçeli'ye istifa tepkisi

TAKİP ET

Begüm Burçak GÜNAY - GERÇEK HABERCİ - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Bahçeli'ye ilk tepki İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Murat Aydın'dan geldi.

Bahçeli twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk futbolunu zillet ve rezalete mahkum etmek isteyenlere göz yummak, alttan almak, sessiz durmak geldiğimiz bu aşamada mümkün değildir" ifadelerine yer verdi.

Bahçeli'ye ilk tepki İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Murat Aydın'dan geldi. Aydın, "Deprem felaketini yaşayan Osmaniye'ye 15 gün sonra giden birinin kimseye edecek sözü yoktur. Varsa da hükmü yoktur" dedi.

Bunun üzerine MHP Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İsmail Özdemir, Beşiktaş JK-Fraport TAV Antalyaspor müsabakası sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Beşiktaş JK üyeliğinden istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu.

Özdemir, "Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle 44 bini aşkın vatandaşımızın şehit olduğu afet sonrasında futbol maçlarını izleme bahanesiyle tribünleri tahrik eden bazı eylemler, şehitlerimize ve milletimize büyük bir saygısızlık olmuştur. Bugün oynanan Beşiktaş JK-Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında da deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık Beşiktaş'a ve Beşiktaş'ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibariyle ayrılmıştır" ifadelerine yer verdi.

CHP'li Aydın, MHP'li Özdemir'in açıklamasına da "İstifa ede ede Beşiktaş üyeliğinden istifa etmeyi tercih etmiş. Bir spor kulübüne üye olup olmamak elbette kendilerini ilgilendirir. Ama halkını yalnız bırakanların istifa etmesi gereken başka mevkiler var" dedi.

CHP'li Aydın'ın MHP Genel Başkanı Bahçeli ve Özdemir'in açıklamalarına tepkisi kısa sürede beğeni aldı.

 

Begüm Burçak GÜNAY Murat Aydın Devlet Bahçeli