CHP'li il yöneticilerden il başkanlığı için imza hareketi!   

TAKİP ET

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in istifa edip milletvekilliği için aday olacağı iddiaları sonrası belirsizlik sürerken 22 il yöneticisi bir araya gelerek ortak aday belirlediği ve imza verdiği öğrenildi. 

Begüm Burçak GÜNAY/GERÇEK HABERCİ/KULİS HABER-CHP’de 21 Kasım tarihinde tüm parti örgütlerine Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın imzasıyla gönderilen genelgeyle milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanları için 26 Aralık tarihine kadar istifa etmeleri istenmesinin ardından CHP İzmir İl Örgütü’nde büyük hareketlilik başlamıştı. Milletvekili adayı olmak için istifa edeceği aylardır konuşulan İzmir İl Başkanı Deniz Yücel istifa için henüz kararını vermezken il yönetiminde şimdilik 5 isim başkan adayı olarak çalıştığı iddia ediliyor.  Kulislerden edinilen bilgilere göre; Özcan Durmaz, Leman Tunus, Çetin Özdemir, Köksal Yıldırım ve Çağdaş Kaya’nın isimleri öne çıkıyor. 
Yaşanan hareketlilik sonrası ise GERÇEK HABERCİ’nin kulislerden edindiği bilgiye göre 22 il yöneticisinin geçtiğimiz günlerde toplantı yaptığı öğrenildi. Yöneticiler, dışarıdan aday çıkarılmaması için yönetimden bir ismin ortak aday olarak çıkması için çalışma yaptığı öne sürüldü. İl yönetiminin yaptığı toplantı sonrası ortak aday olarak ise Çağdaş Kaya isminde karar kılındığı bilgisine ulaşıldı.

CHP il yönetici il başkanlığı imza hareketi