CHP'Lİ ÖZEN'DEN ÖRGÜT VURGUSU!

TAKİP ET

CHP İzmir İl Örgütü'nde Eğitim Sekreteri iken partinin aldığı kararlara uyulmadığını ileri sürerek etik gereği istifa eden Yücel Özen bir kez daha örgütün önemine vurgu yapan açıklamaları ile dikkat çekti.

CHP'nin Genel Merkez aldığı köy malları satılmayacak kararına uymayan Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli ve o malı satın alan Parti Meclisi üyesi Gürsel Erol'a tepki gösterip, parti örgütü ve aldığı kararların önemi ve üstünlüğüne  değinip  protesto ederek CHP İzmir İl Eğitim Sekreterliği görevinden istifa eden Yücel Özen bir kez daha örgütün önemine değinen sert açıklamalarda bulundu. Urla İlçe Başkanı Bahri Yalaz'ın yapılan kongrede yaptığı konuşmada göreve yeniden talip olmamasını, seçime 2 yıl civarı süre olmasına rağmen Belediye Başkanlığı adayı olma sinyali vererek açıklamasına tepki gösteren Özen, "Örgüt her organın üzerindenir" diyerek tepki gösterdi. Özen; belediye başkanlığını bırakarak, örgüt başkanlığına aday olan baratalı'yı işaret ederek örgütün önemini vurguladı.

Hatırlanacağı üzere 1998 yılında dönemin  Urla Belediye Başkanı olan Bülent Baratalı görev süresinin dolmasına 2 yıl varken CHP İl Başkanlığı için Belediye Başkanlığı görevinden istifa etmişti.

CHP'li Özen'in kişisel Facebook Hesabından yaptığı açıklama şöyle;