CHP'li Özen, İl Tarım Müdürü Güldal'ı Topa Tuttu

TAKİP ET

CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Yücel Özen sosyal medya hesabı üzerinden İzmir İl Tarım Müdürü Ahmet Güldal'ı topa tuttu.

Soner Aslan/Gerçek Haberci- CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri Yücel Özen sosyal medya hesabı üzerinden İzmir İl Tarım Müdürü Ahmet Güldal'ı topa tuttu.

İl Eğitim Sekreteri Özen sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajda İzmir çiftçisiyle alakalı "2016 yılını iyi geçirdi" değerlendirmesinde bulunan Güldal'a yönelik " Ahmet Güldal, 'İzmir çiftçisi 2016 yılını çok iyi geçirdi' söylemiyle nasıl başarılı çalışmalar yaptıklarını anlatırken; İzmir'in 4 ilçesinde büyükşehir belediyesinin mezbahalarını tamamen kapatıyor" ifadelerine yer verdi.

AK Parti iktidarının 2017 yılında 470 bin büyükbaş hayvan ithalatı yapmayı planladığını belirten CHP'li Özen, "AKP iktidarı yem ve tarımsal giderlerin yükselmesi altıonda inim inim inleyen İzmir'li hayvan üreticilerine yapılan bu zulme artık bir dur demelidir" mesajı verdi.

AK Parti'li yetkililerin İzmir İl Tarım Müdürü Ahmet Güldal ve Tarım Bakanı Faruk Çelik'in zor geçinen hayvan üreticileri üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi ile hesaplaşma derdinde olduğunu iddia eden Özen, AK Parti'li yetkililere "sessiz kalmayın çağrısında bulundu. Halkın çıkarlarının daha üstün olduğunu belirten Yücel Özen çözüm için yetkilileri göreve çağırdı.