CHP'li Uğraş'tan Belediye Başkanlarına Sitem

TAKİP ET

Umut Orkun Uğraş belediye başkanlarına sitem etti.

Gerçek Haberci/ Soner Aslan - Türkiye'nin kaderini belirleyecek olan Anayasa tartışmalarına dair 3 maddelik paket bugün Meclis'te görüşülecek. CHP'lilerin şiddetle karşı çıktığı değişikliğin 330 oy ile kabul edilmesi durumunda 2 veya 23 Nisan'da referandum düzenlenmesi bekleniyor. 

Duruma muhalefet eden sivil toplum kuruluşu üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri, Meclis önünde protesto düzenlerken polis tarafından düzenlenen biber gazlı, coplu ve plastik mermili saldırıyla dağıtıldı. Polisin saldırısıyla beraber CHP'li vekillerin arasında da yaralananlar oldu. 

Ankara'da Meclis'te ve Meclis dışında protesto düzenlenirken İzmir'den yeterli örgütlülük gösterip tepki verilmemesine, parti içi aktif ve genç isimlerden, eski il genel meclis üyesi Umut Orkun Uğraş sitem etti. Sosyal medya üzerinden 2 mesaj yayınlayan Uğraş, Direnen milletvekillerini selamlayarak "Bir tek kelime konuşmayan beyan etmeyen eline mikrofon alıp kahrolsun faşizm kahrolsun tiran diyemeyen belediye başkanlarına da yazıklar olsun. Diyenler var olsun." ifadelerini kullandı.

Her fırsatta otobüs tutup Ankara'ya

Uğraş, her fırsatta Ankara'ya otobüs tutulduğunu ve çıkartma yapıldığını söyleyerek, Ankara'ya gitme çağrısı yaptı, otobüsü kendisinin tutacağına söz verdi. 

İşte Uğraş'ın o paylaşımları:









 

umut orkun uğraş davet ankara otobüs Çıkartma