CHP'li Yıldırım'dan "dava adamı" mesajı

TAKİP ET

GERÇEK HABERCİ-Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, 31 Mart yerel seçimlerindeki zaferin sebebinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun birleştirici tavrı olduğunu söyledi. 



Yıldırım, sosyal medya hesabı  üzerinden yaptığı açıklamada bu birleştirici siyaset anlayışının CHP'nin iktidara her zamankinden daha yakın olduğunu ifade ederek, "Dava adamı yoldaşlarımızla birlikte bu yolda daha çok çalışacağız" dedi.

Yıldırım’ın açıklaması şu şekilde;

 "31 Mart Yerel seçim zaferinin mimarı Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyguladığı birleştirici ve akıl dolu siyaset ile bizlerinde Ülkemizinde yüzü bilmeye başladı.

Genel Başkanımızın çizdiği bu birleştirici siyaset anlayışı ile CHP İktidarı herzamankinden daha yakındır. Bizlerde geçmisten ders çıkartarak #hatalarımızdan ders alarak #DAVA adamı yoldaşlarımızla birlikte bu yolda daha çok çalışacağız.

Karşıyaka örgütünün #DAVA adamları olarak yılmadan usanmadan iktidar oluncaya ve bu #çıkarlara dayalı #ilkesiz #bozuk #düzeni değiştirinceye kadar daha büyük bir azimle mücadelemize devam edeceğiz.

#İYİPAZARLARKARŞIYAKA

#YÜZLERGÜLÜYOR

#DAVAADAMLARIYIZ"