CHP'li Yücel'den istifa sinyali

TAKİP ET

İzmir siyaset kulislerinde Milletvekilliği adaylığı için istifa edeceği ifade edilen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi. GERÇEK HABERCİ'nin edindiği bilgilere göre CHP'li Deniz Yücel, toplantıda istifası ile ilgili konuştu. Yücel istifa konusunda parti üst yönetimi ile gerekli görüşmelerin ardından istifa edeceği sinyalini verdi. Toplantıya katılanlardan Yücel'e tam destek  geldi.

Begüm Burçak GÜNAY-GERÇEK HABERCİ-KULİS HABER- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in milletvekili aday adaylığı için istifa edeceği söylentileri siyaset kulislerinde hergün daha yüksek dillendirilirken bu gün dikkat çeken bir toplantı düzenlendi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün il yöneticileri ile İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Grand Plaza’ya ait Asansör Cafe’de kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. GERÇEK HABERCİ’nin edindiği bilgilere göre CHP’li Deniz Yücel, toplantıda milletvekili seçim süreci ve istifası ile ilgili konuşuldu. 
YÖNETİMDEN YÜCEL’E TAM DESTEK
CHP’li Yücel’in toplantıda istifa süreci ile ilgili olarak, “Benim istifa edebilmem için partinin kurumları ile görüşmem gerekiyor. 2 hafta sonra aranızda olmayabilirim. Kararımı genel başkanımız ve genel merkezin ilgili kurumları ile görüştükten sonra vereceğim” dediği öğrenildi.  CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya mazeretli olan iki yönetim kurulu üyesi dışındaki 29 kişi katılırken yönetimde bir çatlak olmaması dikkat çekti ve bu konuda da Yücel’e destek geldi. 
GERÇEK HABERCİ’Yİ DOĞRULADI
Hatırlanacağı üzere Gerçek Haberci’de dün yer alan “CHP İzmir'de gözler Deniz Yücel'de” başlıklı kulis haberinde süreç, “Yücel’in istifa etmek için 17-18 Aralık’ta İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bir dizi programına katılmak için İzmir’e gelecek olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu beklediği ve yapacağı görüşme sonrası kararını vereceği öne sürüldü. Yücel’in Genel Başkan Kılıçdaroğlu dışında Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile de görüşme yapması bekleniliyor” şeklinde kaleme alınmıştı. 
Yücel’in açıklamaları haberimizi de doğrulamış oldu.

 

Deniz Yücel CHP İzmir İl Başkanı Milletvekilliği adaylığı istifa