CHP'DE ŞOK! İL BAŞKANI VE YÖNETİCİLER, GENÇLİK KOLU ÜYELERİNİ TEKME TOKAT DÖVDÜ

TAKİP ET

Gençlik Kolları Başkanı: ''Olay şu: Gençlik Kolları Başkanları ve Yöneticileri olarak İl Başkanı ve İl yöneticilerinden dayak yedik.''

Cumhuriyet Halk Partisi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası “ne darbe ne dikta” şiarıyla önce İstanbul Taksim meydanında ardından da İzmir Gündoğdu meydanında miting düzenledi.

4 Ağustos Perşembe günü İzmir'de düzenlenen mitinge giden CHP Balıkesir Örgütü, partili gençler için otobüs ayarlamadı ve gençler kendi imkânlarıyla ayarladıkları araçlarla İzmir mitingine katıldılar.

İddiaya göre benzin istasyonunda karşılaşan parti yöneticileri ve gençlik kolları arasında başlayan sözlü tartışma yerini fiziki kavgaya bıraktı parti ana kademe yöneticileri, gençlere dayak attı.

CHP Balıkesir Altıeylül İlçe Gençlik Örgütü Başkanı Meryem Dursun’un sosyal medya hesabından olaya ilişkin paylaşımında şu sözler yer aldı: Dün geceden beri tonlarca telefon aldık neler oluyor gençler diye. Olay şu Gençlik Kolları Başkanları ve Yöneticileri olarak İl Başkanı ve İl yöneticilerinden dayak yedik. Evet, bildiğiniz dün gece biz ana kademeden dayak yedik. Öyle lafla sözle değil tekme, tokat dayak yedik, tehdit edildik. Bırakın Gençlik Kolları Başkanı olmamı sokağa çıkıp kadına şiddeti lanetleyen adamlar beni kaportaya yapıştırdılar. Anası babası bir kere bile vurmamış 23 yaşındaki delikanlı adama tokat atıldı. Eski İl Gençlik Kolları başkanımızın üstüne yüründü tehdit edildi ve tekme atıldı. Dün gece ne mi oldu abiler. Dün gece bu partiye geçmişini, geleceğini, emeğini veren gençlik kolları ana kademeden dayak yedi. Unutulmasın o son tokatı siz yiyeceksiniz. Unutulmasın o atılan tokadın, teknenin, tehdittin hesabı sorulacak.