'Çiftçi buluşması' tartışmasında AK Parti ve CHP karşı karşıya

TAKİP ET

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in açıklamalarına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den sert cevap geldi.

GERÇEK HABERCİ-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla düzenlenen çiftçi buluşmasına AK Parti’den gelen tepkiler üzerine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Az daha bekleyin sizi İzmir Marşı ile uğurlayacağız” demişti. Yücel’in bu açıklamalarına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den sert yanıt geldi.
Konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan AK partili Sürekli şunları dile getirdi:
“Halk adı altında, akrabalarını kurgulanmış kürsülere çıkarıp ezberletilmiş yalan yanlış sözler söyletmek, sadece bir kandırmacadır! CHP bunu hep yapmaktadır ve her defasında maskeleri düşse de hem suçlu hem güçlüdür. Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti de bu örneklerle doludur. Genel Başkanlarını 3 gün İzmirlilerle yüzleşmekten köşe bucak kaçıran CHP İzmir’in ‘rahatsız oldular’ dediği halk sevgisi, tek bir karede dahi yoktur! Kendileri söylemiş, kendileri dinlemiştir ve gerçeğe kulak tıkayıp birbirini alkışlayanların da kimseye hayrı dokunmayacaktır!”
CHP’li Yücel ne demişti?
“Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 günlük İzmir programı ve İzmirli vatandaşlarımızın kendisine gösterdikleri yoğun ilgi ve sevgi birilerini çok rahatsız etmiş. Dünden beri bu sevgiden korkup saçmalamayan ne Tarım Bakanı kaldı, ne Aktroller ne de Akp'li mevkidaşım. Siz, yaşadığınız saltanattan ya sarhoş oldunuz, ya da gördüğünüzü de duyduğunuzu da, idrak edemeyecek hale düştünüz. Bu memlekette ekonomik kriz yok mu? Ortalama bir arabanın deposu en az 1.500 liraya dolmuyor mu? Elektrik faturaları insanların ocağına incir ağacı dikmedi mi? Faiz sebep enflasyon sonuç dediniz, enflasyonu, doları, euroyu uzaya gönderdiniz. Sizin kafanıza göre ülkede her şey güllük gülistanlık. Bir, körfezin kokusu kaldı. Farkında mısınız? İzmir'de oylarınız dibi gördü görecek. Korkunuzdan, çeyiz sandığı görseniz, seçim sandığı zannedip kaçacak haldesiniz. Az daha bekleyin. Sizi İzmir marşıyla uğurlayacağız...”