ÇİĞLİ'DE SEÇİM YARIŞI BAŞLADI

TAKİP ET

Çiğli'nin en kritik mahallesi olan Ataşehir'de seçim yarışı başladı. Akşam 17.00'da son bulacak olan yarıştan 60 delege çıkacak

GERÇEK HABERCİ- Çiğli’de 60 delegesi bulunan en kritik mahallelerden Atatşehir’de seçim saat 10.00’da Çiğli Atatürk Spor Salonu’nda başladı. Yaklaşık bin CHP üyesinin oy kullanacağı Kırmızı ve Beyaz liste yarışına sahne olan Ataşehir’de partililer sandık önünde kuyruk oluştururken, sandık düzeni yerel ve genel seçimleri aratmadı. Beyaz listeyi Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve İlçe Başkanı Mert Özkan’ın desteklediği bilinirken, Kırmızı liste eski belediye başkanları ve muhalif partililerden oluşuyor. Öte yandan Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer, Ali Gül gibi isimler Beyaz Liste'de yer alırken, eski Belediye Başkanı Metin Solak ve eski ilçe başkanı Behçet Köymen kırmızı listeden yarışa katılıyor.

KÜÇÜK ÇİĞLİ’DE DE BÜYÜK YARIŞ

Kırmızı ve Beyaz listelerin yarıştığı 32 delegenin seçileceği Küçükçiğli Mahallesi’nde de saat:10.00’da başladı. Eski ilçe başkanı Zeynel Mertoglu ve eski Belediye Başkanı Hasan Arslan eski İlçe Başkanı Nihat Gültekin Kırmızı Liste’de yer alırken, Beyaz listede belediye çalışanları ve yakınlarının yer aldığı öğrenildi.