CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İZMİR'E GELİYOR

TAKİP ET

AK Parti İzmir İl Yönetimi ve İlçe Başkanlarının 3 günlük kampı bugün son buldu. Son gün kampa AK Partili meclis üyeleri, İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Partili Belediye Başkanları 'da katıldı. Edinilen bilgilere göre; Kampta konuşan Hamza Dağ ve Mahmut Atilla Kaya, önümüzdeki süreçte gerçekleşecek olan delege ve kurultay süreci ile ilgili konuştular. 

Sevilcan GÜNAY/GERÇEK HABERCİ- Öğrenilen bir diğer bilgiye göre de 2023 ve 2024’te gerçekleşecek olan yerel ve genel seçimler konusu da masaya yatırıldı, yol haritası belirlendi ve seçim çalışmalarının startı verildi. AK Noktaların  hemen tüm ilçelere kurulması kararı verildi. Vatandaşların dilek ve şikayetleri toplanacak, üye çalışmalarına ara verilmeden devam edilecek. Kampın son gününde son Başbakan Binali Yıldırım’da telefonla bağlanarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Öte yandan edinilen bir başka bilgiye göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma günü İzmir’e gelerek Ege Üniversitesi içerisine yapılan camiinin açılışını gerçekleştirecek. 

Kampta teşkilatlara yönelik Emre Cemil Ayvalı, Basın ve Medya, Öğretim Görevlisi Murat Sağman, 2020 Yılında Küresel Piyasalar ve Türkiye Ekonomisi, Prof. Dr. Mehmet Çelik ise Yeni Türkiye ve Ortadoğu’nun geleceği konulu verimli bir sunumlar gerçekleştirdiler.‬