DEVA İzmir'de 9 ilçenin adaylarını tanıttı 

TAKİP ET

DEVA Partisi İzmir'de 9 ilçenin belediye başkan adaylarını tanıttı. Toplantıda konuşan DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, ilerleyen günlerde aday tanıtım toplantıları'nın devam edeceğini belirtti.  

Uğurcan BOZTAŞ- GERÇEK HABERCİ- DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı düzenlediği basın toplantısıyla İzmir 9 ilçe’nin  belediye başkan adaylarını tanıttı. İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen’nin de katılımıyla düzenlenen toplantıda adaylar tek tek kendilerini tanıttı. Toplantıda konuşan Seda Kaya Ösen, kendi partilerinin başkan adaylarının diğer siyasi partilerin belediye başkan adaylarından birçok anlamda farklı olduğunu söyleyerek ittifak konusunun şu an için gündemde olmadığını ifade etti.  
“KADIN ADAY SAYIMIZ ARTACAK” 
Ösen, Türkiye’de iki kutuplu siyasetin mevcut olduğunu belirterek şöyle devam etti; 
“Türkiye'nin birçok yerinden adaylarımızı açıklıyoruz ve bu da bizim Türkiye’nin partisi olduğumuzu gösteriyor ve bu noktada birçok partiden ayrışıyoruz. Çıkardığımız adayların özelliklerinden dolayı diğer siyasi partilerden ayrışıyor çünkü adaylarımız sadece siyaset yapmıyor aynı zamanda iş inanları. Türkiye’de sadece bizim partimizin yaptığı bir etik kurallar bildirisi var. Bu bildiride yerel yöneticilerin uyması gereken etik kurallar sıralanıyor ve adaylarımız bu bildiriyi imzalayarak halkımıza bir taahhüt vermiş oluyor. Biz sadece icraatlarla ön plana çıkmak istiyoruz. Yerel seçimlerde şu an için muhalefet cephesinde bir ittifak havası yok. İlerleyen günlerde açıkladığımız yerlerde kadın aday sayımız artacak.” 
“İLKELERİMZDEN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ” 
DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Serap Karaosmanoğlu ise çok aktörlü yönetişim ilkesiyle kavradıkları belediyecilik anlayışıyla İzmşr ve tüm Türkiye’de etkin ve temiz yönetimin mümkün olduğunu göstereceklerini belirterek’ “Değişimi kucaklayarak fakat ilkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz. Biz çalışan Türkiye’nin sesi mottosuyla çıktığımız yolda ülkemiz için şehrimiz için yorulmadan, usanmadan çalışacağız” dedi.  

Deva Partisi’nin bugün açıkladığı adaylar şu şekilde;  
Çiğli Belediye Başkan Adayı Yakup Ateş 
Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Metin Avcı 
Menemen Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Dal 
Tire Belediye Başkan Adayı Fatma Yıldırım 
Karabağlar Belediye Başkan Adayı Abdullah Kaya 
Menderes Belediye Başkan Adayı Gülhan Akyol 
Seferihisar Belediye Başkan Adayı Emin Yüce 
Kiraz Belediye Başkan Adayı Hülya Hatice Coşkun 
Selçuk Belediye Başkan Adayı Rabia Beyaz

DEVA İzmir