DEVA İzmir eğitim çalışmalarını anlatıyor 

TAKİP ET

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) İzmir İl Başkanlığı ve Konak İlçe Başkanlığı eğitimle ilgili projelerini vatandaşa aktarmak için çalışma başlattı. 

Sıla ARABACIOĞLU-GERÇEK HABERCİ- Demokrasi ve Atılım Partisi, eğitim ile ilgili dört projesini Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde stant açarak vatandaşa tanıtıyor. DEVA İzmir İl Başkanlığı ve Konak İlçe Başkanlığı tarafından yapılan etkinlik vatandaş tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor.
“Bilgi almak isteyenlerle bire bir temas içindeyiz”
DEVA İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Eğitim Politikaları Sorumlusu Yücel Yaşar, yaptıkları etkinlikten GERÇEK HABERCİ’ye anlattı. DEVA Konak İlçe Başkanlığı ile birlikte stant açtıklarını belirten Yaşar; “Okulların açılmasıyla birlikte DEVA’nın eğitim politikalarını kamuoyuna tanıtmak istiyoruz. DEVA’nın eğitimle ilgili birçok projesi var. Öğrencilerle bunları paylaşmak için buradayız. Yoğun bir ilgi görüyoruz, bilgi almak isteyenlerle bire bir temas içindeyiz. Üyelik formlarımız yanımızda insanlarla iletişim halindeyiz. Vatandaşlarımızı il binamıza davet ediyoruz” dedi.
Ösen, “Teşkilatlarımız sürekli çalışıyor”
DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen ise “Eğitimle ilgili sürekli çalışmalarımızı yapıyoruz. İlçe örgütlerimizin bu konuda teyakkuz halinde, tüm öğrencilere yönelik çalışmalarımız var. Teşkilatlarımız sürekli çalışıyor ve duyurulması konusunda çaba gösteriyor” diye konuştu.