DEVA İzmir İl Başkanı kim olacak?

TAKİP ET

Haftaiçi Devlet eski Bakanlarından Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partis(DEVA)'nin İzmir İl Başkanı kim olacak?

Begüm Burçak GÜNAY / GERÇEK HABERCİ - KULİS HABER- Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partis(DEVA)'nin siyaset hayatına katılmasının ardından kulislerde hızlandı. Ülkedeki toplumsal muhalefetin merkezi olan ve partilerin bu nedenle önem verdiği İzmir'de il başkanının kim olacağı en çok sorulan soruların başında geliyor. Ak Parti ve İYİ Parti'nin kurucularından olan İzmirli iş insanı İbrahim Dönertaşı'ında kurucusu olduğu DEVA Partisi'nde İzmir İl Başkanlığı için Anavatan ve İYİ Parti'de İzmir İl Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Ali Sarızeybek'in adı İl Başkanlığı için geçiyor. 

Duyarsız Kalamam

İl Başkanlığı için adı geçen Sarızeybek GERÇEK HABERCİ'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarızeybek iddialara yönelik olarak ülkeye duyarsız kalmayacağını belirterek, "Bu davaya inanan pek çok arkadaşımız var. Ülkenin içinde olduğu duruma karşı duyarsız kalmam mümkün değil. Bugüne kadar verilen görevlerden kaçmadım. Ülkeye bir nefes aldırmak adına bu tür siyasi oluşumlar içinde bulunmak herkesin görevidir. Bizde arkadaşlar olarak Ege koordinasyonu içinde çalışmaları sürdürüyoruz" dedi.