DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demir'e MHP'lilerden sopalı saldırı

TAKİP ET

DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demir, Karaman'da kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Başkan Demir'in yüzüne 4 dikiş atıldı. DEVA Partisi olaya ilişkin yaptığı açıklamada, saldırıyı yapanların MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Gözel ve MHP teşkilatında yer alan kişilerin olduğunu söyledi.

Karaman'da kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğrayan DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Burak Demir, hastaneye kaldırıldı. Demir'in yüzüne dört dikiş atıldı.

Saldırının nedeninin İl başkanı Burak Demirer’in, yarın yapacağı bir basın açıklamasından dolayı olduğu söyleniyor. Demir’in Karaman’da kaçak bir yapıya belediye başkanının göz yumduğunu ve bunun MHP’li bir belediye meclis üyesinin himayesinde yürütüldüğüne dair yapılacak basın açıklamasından haberdar olan MHP’li yöneticilerin iki araçla mekana geldiği, gazeteciler birlikte İmaret çay bahçesinde oturan DEVA Partililere sopalarla saldırdığı belirtildi.

Kaçak yapının belediye tarafından yapıldığını kamuoyuna duyuran Gazeteci Hüseyin Ölger, ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı.

Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger şu an hastanede müşahede altında. Saldırıyı yapanların MHP’li İlçe Başkanı Muhammet Gözel, MHP Teşkilatından İbrahim Alpaslan, Hasan Gök ve Recep Gök olduğu öğrenildi.

"KAHPE SALDIRILARLA BİZİ YILDIRAMAZSINIZ"

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, "Karaman İl Başkanımız Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger, saat 00.15 sularında, MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı ve 8-10 kişi tarafından sopalarla ağır saldırıya uğramışlardır" dedi.

mhp dayak saldırı deva karaman burak demir