Dikili Devlet Hastanesi'ne 3 Ödül Birden

TAKİP ET

Dikili Devlet Hastanesi katıldığı konferanstan 3 ödül birden aldı.

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Dikili Devlet Hastanesi 26-29 Nisan 2017 tarihlerinde Antalya ilinde düzenlenen “11. Uluslararası Sağlıkta Kalite Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi” ne 6 Sözel Bildiri Sunumu ve 9 Poster Bildiri Sunumu ile katılarak Kongreden 3 ödülle birden döndü. Ödül kazanan ekip hastane yönetimi tarafından sürpriz kutlamayla karşılandı.

 

Uluslararası Kongreye 15 Proje Kabul Edildi... 3 Ödülle Dönüldü...

Dikili Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Mustafa M. K. Eralp “Uluslararası bir Kongreye toplam 15 projemizin kabulünün mutluluğunu yaşarken Kongreye katılan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Seher Salman, Kalite Direktörümüz Ayşegül Özmenay, Hasta Hakları Birim Sorumlumuz Ebru Tekin ve TİG Birim Sorumlumuz Öznur Özkan'ın Antalya'dan İzmir'e uluslararası bir kongreden 3 ödül ile birden dönmelerinin gururunu yaşıyoruz. Acil Servis Çalışanları Kalite ve Verimlilikte Omuz Omuza Projesi ile En İyi Sözlü Bildiri de birincilik kazanan proje sorumluları Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Seher Salman ve Kalite Direktörü Ayşegül Özmenay'ı; Laboratuvar ve Kan Transfüzyon Merkezi Hizmet Ölçümlerinde Farkındalık Projesi ile En İyi Poster Sunumunda  üçüncülük kazanan Proje Sorumlusu TİG Birim Sorumlum Öznur Özkan'ı ve yine Hasta Hakları Geribildiriminde Farkındalık Projesi ile de En İyi Poster Sunum da da üçüncülük kazanan Proje Sorumluları Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüm Seher Salman ve Hasta Hakları Birim Sorumlum Ebru Tekin'i tekrar tekrar tebrik ediyorum. Bizlere bu gururu yaşattıkları için hastanemiz adına kendilerine teşekkür eder başarılarınızın daim olmasını dilerim.” dedi.

 

Dökülen Gül Yaprakları ve Çiçeklerden Taçlarla Yaşanan Mutluluk...

Hastane yönetimi tarafından kendileri için hazırlanan sürpriz organizasyon için ekip adına mutluluğunu dile getiren Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Seher Salman “Çalışmalarımızda desteğinizi bize her zaman hissettirdiği için öncelikle Yöneticimize çok teşekkür ederiz. Evet 15 proje hazırlamak inanın hiç kolay değildi. Sistemli düzenli takiplerin yapılması, verilerin toplanması, anketlerin yapılması, analizlerin yapılması, literatür taranması gibi pek çok emek söz konusu ve biz tam bir yıldır çok emek verdik çalıştık hazırlandık. Eğitimlerimize, yaptığımız anketlerimize katılan destek olan tüm hastane çalışanlarına ve hastalarımıza da ayrıca çok teşekkür ederiz. Bunu hep birlikte başardık ve daha yeni başlıyoruz dedi. Ayrıca hiç bu kadar güzel bir sürpriz ile karşılaşacağımızı düşünmemiştim. Başımızdan gül yaprakları döktünüz, saçlarımıza da çiçeklerden taçlar taktınız ve üzerinde resmimiz olan bir pasta yaptırmışsınız daha ne olsun. Bizleri onurlandırdınız. Bunu birlikte başardık, bizde size teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu "Dikili DH ve ekibini göstermiş olduğu üstün başarılarından ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Uluslararası bir platformda hem 15 projelerini kabul ettirmeleri hem de 3 ödül ile birlikte dönmüş olmaları İzmir Kuzey Sekreterliği olarak gurur verici. Hep birlikte nice başarılı projelere imza atmak dileğiyle. Tebrikler..." dedi. 

 

11. Uluslararası Sağlıkta Kalite Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi'ne Dikili DH'den Kabul Gören Proje ile Proje Sorumluları:

 

Acil Servis Çalışanları Kalite ve Verimlilikte Omuz Omuza Projesi (Ayşegül Özmenay/Seher Salman)

Laboratuvar ve Kan Transfüzyon Merkezi Hizmet Ölçümlerinde Farkındalık Projesi (Öznur Özkan)

Engelleri Kaldıralım Kırmızı Bayrak Projesi (Seher Salman/Ebru Tekin)

Her Dilde Sağlık Projesi (Seher Salman Dr. Levent Göçmen/Ayşegül Özmenay/İlyas Aydın)

Poliklinik ve Yataklı Servis Kalite ve Verimlilikte İş Başında Projesi (Ayşegül Özmenay/Seher Salman

Söz Hakkı Çalışan Meclisinde Projesi (Öznur Özkan/Seher Salman)

Ameliyathane ve Doğum Hizmetleri Çalışanlarında Bilgi Güncellemesinin Farkındalığına Katkı Projesi (Ayşegül Özmenay/Seher Salman)

Sağlıkta Kalite ve Verimlilik Uygulama Düzeyinde Eğitim Farkı Projesi (Ayşegül Özmenay/Seher Salman)

Sağlıkta Kalite ve Verimlilik Uygulama Düzeyinde Farkındalık Projesi (Ayşegül Özmenay/Seher Salman)

Hastalarımız Evde de Yalnız Değil Projesi (Ayşegül Özmenay/Seher Salman)

Hasta Hakları Geribildiriminde Farkındalık (Hasta Grubu) Projesi (Ebru Tekin/Seher Salman)

Diyabette Eğitimin Etkisi Projesi (Öznur Özkan/Seher Salman)​

dikili devlet hastane İzmir kuzey kamu hastaneler birlik