Dikmen, "Mesleğin hizmetinde olmaya devam edeceğim" 

TAKİP ET

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen, 'Mesleğin hizmetinde olmaya devam edeceğim' dedi.

Sıla ARABACIOĞLU- GERÇEK HABERCİ - İki dönem İGC’de başkanlık yapan Dikmen, Çarşamba günü (23 Haziran) gerçekleştirecek genel kurulla  vedaya hazırlanıyor. 21 yıl boyunca İGC’de her kademede hizmet eden Dikmen, “Bundan sonra da Cemiyet yönetimi bana hangi görevi verirse başım üstüne, elimden gelen her türlü hizmeti yapmaya devam ederim. Basın meslek örgütleriyle olan ilişkilerim devam edecek, katkı koyabileceğim her türlü çalışmada onlarla iç içe olacağım” diye konuştu.
Dikmen, kendi döneminin faaliyeti olarak en çok İGC Akademi’yi önemsediğinin altını çizerek, bu çalışmanın en önemli emaneti olduğunu kaydetti. Dikmen, “Türkiye’nin gündeminde sosyal anlamda da yer eden ve medya etiği açısından önem taşıyan konularda projeler üretmek, o projeleri uluslararası boyuta taşımak bizim için  hayati önemdeydi.  Açıkçası,  ilk defa uluslararası projelere imza atmayı kendi dönemimde yapılmış en önemli çalışmalardan biri olarak görüyorum. AB projemiz, bugüne kadar sanıyorum Hasan Tahsin Anıtı’ndan sonra cemiyetin en yüksek bütçeli çalışmalarından biri” sözlerine yer verdi.
Yarın (23 Haziran) yapılacak genel kurul ile ilgili olarak da mesajlar veren Dikmen, “Genel kurulun İGC’nin ve üyelerinin saygınlığına yaraşır şekilde geçeceğine inanıyorum. Tabii hala pandemi koşulları içindeyiz. Kurallara dikkat ederek genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz” ifadelerine yer verdi.