Dilan Polat'ın estetik merkezi şikayet merkezi oldu

TAKİP ET

İstanbul'da başlayıp, Türkiye'nin bir çok ilinde şubeleşerek hızla yayılan Dilan Polat Estetik merkezi, aynı hızla da şikayetin merkezi oldu. Birçok kadın, estetik merkezindeki uygulamalardan şikayetimvar.com adresine mesajlara atmaya başladı.

Türkiye’de İstanbul’dan merkezinden estetik dünyasına hızlı giriş yapan Dilan Polat Estetik Merkezinin sayısında hızla yükselişe devam ediyor. İsim kirala yoluyla Türkiye’nin bir çok ilinde Dilan Polat Estetik Merkezi ismiyle estetik merkezleri açıldı. Estetik merkezinin sayısında hızla yükseliş beraberinde de hızlı bir şikayet zincirini de getirdi.

Türkiye’nin bir çok ilinde Dilan Polat Estetik Merkezi’nin şubelerine gittiklerini, yapılan uygulama, yapılan karşılama ve sonuçlardan mutlu olmadıklarını belirten kadınlar, şikayetimvar.com sitesine bağmışız şikayetlerini yazmaya başladılar. Her gün üç, beş kadının şikayetini dile getirdiği platformda kısa sürede şikayetlerin sayısı yüzleri geçti.

Kadınlar Dilan Polat Estetik Merkezi’nde söylendiği gibi bir fayda alamadıklarını, ödedikleri ücretlerin iadesini alamadıklarını, kendilerini bir müşteriden çok bir ruh hastası gibi karşılandığını ve karşılarından sorunlarının çözüne dair hiçbir muhatap bulamadıklarını belirttiler.

Kadınlar şikayetlerinde, ‘Adını duyduk, bildik ve kandık’ diye de not düştüler.

Dilan Polat estetik merkezi şikayet merkez Türkiye