Emek Ve Gelecek Grubu: İzmir Gazeteciler Cemiyetine Yakışır Bir Seçim Diliyoruz

TAKİP ET

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 23 Haziran’da (yarın) gerçekleşecek genel kurulu öncesi, yönetim adayı Emek ve Gelecek Grubu, Cemiyetin 75 yıllık mirasına yakışır bir seçim diledi. İGC  Başkan Yardımcısı ve Emek ve Gelecek Grubu Başkan adayı Dilek Gappi, genel kurul öncesi şunları ifade etti:
“Demokratik, barışçı, özgürlükçü, çoğulcu ve eşitlikçi; dil, din, ırk ve cinsiyet ayrımcılığına karşı duran kurum ve kuruluşlara her zamankinden fazla ihtiyaç duyulan bir dönemdeyiz. Bizler 75 yıllık kurumsal deneyime sahip İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin üyeleri olarak daima, emeğin yüceliğini, hukukun üstünlüğünü, barışçı ve adil bir dünyayı savunduk, savunuyoruz. Yarın yapılacak Genel Kurulumuz demokrasinin, barışın, dayanışmanın bir göstergesi olacaktır.”
Kolektif yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayan Gappi, üyelerin takdiri ile göreve geldiklerinde, sayısı 50’yi aşan projelerini hızla hayata geçireceklerini vurguladı. Gappi, “Etkin, üretken, yaşamın içinde, meslektaşlarımızın özlük, ekonomik, demokratik haklarını savunan, kamu yararını esas alan, mesleğine, kentine, ülkesine hizmet eden bir cemiyet yaratma anlayışımız güçlendirilecektir. Bunu ancak hep birlikte dayanışma ile başarabiliriz. Bizler Emek ve Gelecek Grubu olarak, Vaatlerimizi gerçekleştirmek için SÖZ VERİYORUZ” dedi. Gappi, tüm üyeleri 23 Haziran 2021 tarihinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapılacak genel kurula davet etti.


DENEYİMİN zenginliği,  YENİLENMENİN gücü,
EMEK’e verdiğimiz değer, GELECEK’e olan inancımızla
meslek ve meslektaşlarımızın yanındayız..