EMF kulüp başkanları iftarda buluştu yeni sezonu görüştü

TAKİP ET

Ege Masterler Federasyonu(EMF)’na üye spor kulüplerinin başkanları iftarda biraraya geldi. Başkanlar buluşmada 2018-2019 sezonu için lig gruplarının oluşturulması, katılım şartları, tüzükte yapılacak değişiklikler gibi konularda görüş alışverişindede bulundular.

Bayraklı My Plaza’da  EMF’nin yeni seçilen Başkanı Haldun Dokel ve Yönetim kurulu’nun verdiği iftar davetinde EMF liginde daha önce mücadele edenlerin yanısıra, bu yıl lige ilk kez katılma talebi olan bazı master kulüplerinin başkanları da yer aldı.

İftar sonrası yapılan toplantıda konuşan Haldun Dokel masterlerin sahada olduğu gibi saha dışında da örnek dostluklar kurmasına vesile olacak bir anlayışla görev yapacaklarını, maçlardaki kazanma hırsını fair play anlayışıyla törpülemek,  skor için değil  sağlık için spor yapmayı benimsetmek gibi hedefleri olduğunu söyledi. Dokel; “Birlikte yola çıktığımız, ama çeşitli nedenlerle bizden ayrılan çok değerli arkadaşlarımız var. Onlarada başarılar diliyorum. Biz eski yönetimden aldığımız seviyeyi, eksiklerini, aksaklarını, hatalarını, yanlışlarını eleştirmek  ve öne sürmek yerine EMF’yi daha iyi yerlere taşıma gayreti içinde olacağız. Diğer federasyonlarla da iyi ilişkiler kurup konfederasyon oluşturmak için çalışacağız. EMF demek sizler demeksiniz. Şeffaflığı esas alarak, herşeyi zamanında sizlerle paylaşarak ve sizlerle birlikte yöneterek amaçlarımıza ulaşacağız” dedi.

Başkanın konuşmasının ardından Yönetim Kurulu üyesi Ali Yoksul federasyonun geçmiş dönem bütçesi hakkında bilgi aktardı. Devir alınan bütçenin bazı evrak eksikleri nedeniyle tartışma konusu olduğunu hatırlatan Yoksul, ancak evrakların tamamlandığını, herhangi bir tereddüte mahal vermemek için dernekler masasından federasyonun yaptığı inceleme talebinin tamamlandığını ve sorun kalmadığını hatırlattı.

EMF LİGİNE KATILACAK TAKIMLARDAN İSTENENLER

Emf Liginde yer alacak takımların 14 Eylül 2018 tarihine kadar federasyona üyelik başvurusu dilekçesi vermeleri  ve Dernekler İl Müdürlüğü’nden alacakları “Dernek Faaliyet Belgesi”ni ibraz etmeleri  gerektiğini  vurgulayarak belirlenen katılım ücretlerini de açıkladı. Buna göre başvurusu yönetim kurulunca kabul edilen kulüplerden lige ilk kez katılacakların 12 Aylık üyelik aidatları dahil 5 bin tl, geçen yıl ligde olanların ise 3 bin 500 Tl’yi ilgili banka hesabına yatırarak dekontlarını 21 Eylül 2018 tarihine kadar federasyon sekreterliğine ulaştırmalarını istedi.

 Toplantının son bölümünde başkanlar yeni yönetime görüş, öneri ve beklentilerini aktardılar.