Erdoğan: CHP'nin başındaki zat, partisindeki taciz ve tecavüz olaylarına tam 56 gündür sessiz, niye konuşmuyor?

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 9 il kongresinde ortak yayında konuşuyor. Erdoğan'ın konuşmasından başlıklar şöyle: 

"AK Parti, milletin kurduğu bir partidir. Bu ülkede tatlı su demokratları vardır.

Milletimize eser bırakmak için çalışmayı sürdüreceğiz. 

Geçtiğimiz yılı dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgınının yol açtığı sıkıntıların gölgesinde tamamladık. Bu sıkıntılı dönemi en az kayıpla tamamlamanın gayreti içinde olduk. Vatandaşlarımızın kendisini sahipsiz hissetmemesi için ne gerekiyorsa yaptık.

Yeni sürece uygun atılımların içindeyiz. Ekonomide güçlü bir yükseliş için gereken reformu yürütüyor, geliştirdiğimiz politikaları kararlılıkla uyguluyoruz. Dışarıda da tarihi bir dönüşümün alt yapısını oluşturuyoruz. Kritik meselelerde ortaya koyduğumuz güçlü irade sayesinde bu konudaki kararlılığımızı tüm dünyaya gösterdik. Türkiye’nin bölgesel ve küresel gücü yükseldikçe ülkemize yönelik saldırıların da arttığı bir gerçektir.

Artık bölgemizde rahatça iç savaşlar çıkartılamıyor, terör körüklenemiyor. Artık bölgemizde küçük çekişmeler kangrenler haline dönüştürülerek ülkeler cendereye alınamıyor. "