Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun ofis açacağı iddialarına flaş gönderme! "İnşallah mutfağı da unutmaz"

TAKİP ET

Erdoğan, Özgür Özel'i hedef aldı. CHP'nin başkanlık koltuğunda oturan genel başkan mı, emanetçi mi belli değil mi dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.

CHP'nin faşist kodlarında en ufak bir değişim olmadı. Atatürk'ün partisi kimi zaman mezhepçi fanatiklerin, marjinal örgütlerin, siyasi ikbali için her kılığa giren bukalemun tiplerin elinde oyuncağa döndü. Kurultayda şahitlik ettik. Değişim dediler, yenilenme dediler. Kurultaylarında Selosundan Kavalasına ne kadar demokrasi düşmanı varsa selam çaktılar. Koltukta oturan gerçekten genel başkan mı, emanetçi mi belli değil. Onu oraya oturtan efendilerinin bir sonraki adımı ne olacak, meçhul. 

Bugün recmettikleri sadık genel başkanları ofis açmış herhalde. İnşallah mutfağı da unutmamıştır. 

31 Mart'a hazır mıyız? İstanbul, Ankara başta olmak üzere büyükşehirlerimizi gerçek sahiplerine teslim edelim. İstanbullu, Ankaralı, İzmirli bunlardan çok çekti. CHP'nin beceriksiz belediye başkanları idaresinde çürüyen şehirlerimizi bu iş bilmezlerin elinden kurtaracağız. Bu ülkeye ve millete verdikleri zararların hesabını vermeden onlara huzur yok. Biz bunun takipçisi olacağız. 

Her başlıkta ülkemize çağ atlattık. 85 milyonun her bir ferdi, kazandırdığımız hizmetleri günlük hayatına yaşıyor. Gurbetçilerimiz Türkiye'de 21 yılda gerçekleşem büyük devrimi ülkemizi her ziyaretlerinde net şekilde görüyor. Birçok alanda ülkemizin Avrupa'dan fersah fersah ileride olduğunu ifade ediyor. 

Erdoğan Kılıçdaroğlu ofis