Erdoğan'dan Sonra Bozdağ da Direnen Başkanları Uyardı: Zarar Görürler

TAKİP ET

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanları için, 'Halka kulak tıkarlarsa zarar görürler' dedi.

Erdoğan’ın istifasını istediği AKP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe ve Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u “Direnirlerse neticesi ağır olur” diye uyarmıştı.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ da şunları söyledi: “Biz halkın talimatıyla siyaset yapan bir partiyiz. Burada halkın ne istediğini görerek hareket ediyoruz. Halktan helallik isteyip hakkını da helal edip mevcut pozisyonlarına göre adım atmaları beklenir. Halka kulak tıkarlarsa zarar görürler. Ortaya çıkan tablodan sonra doğru olan bunu ortaya koymaktır. Artık bu saatten sonra etik olan bu çerçevede bir adım atmaktır.”

‘Teknik direktörün yaptığı değişiklik gibi’

Bozdağ, istifa talepleriyle ilgili ortaya çıkan durumu da futbol göndermesi yaparak “Bu bir nevi maçta aksayan yerde teknik direktörün değişiklik yapması gibidir. Böyle bir değişikliği yapma ihtiyacı duyuyorsa teknik direktör, yapacak” diye yorumladı.