Erdoğan'dan yerel seçim açıklaması: En ideal aday tespiti yapacağız

TAKİP ET

Yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin aday belirleme sürecinin devam ettiğini belirterek "Bütün mesele, en ideal aday tespitlerini yaparak ülke genelinde seçimlerden en başarılı şekilde çıkmak" dedi. Rus lider Putin'in Türkiye'ye yapacağı ziyarete ilişkin de konuşan Erdoğan, tarihin henüz belirlenmediğini, görüşmelerin sürdüğünü ve ağustos ayında ziyaretin gerçekleşmesini umduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerle ilgili "Seçim işleri başkanlığımız altyapı çalışmalarını devam ettiriyor. Şahsım başta olmak üzere bütün MYK üyelerim, MKYK üyelerim, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, tüm milletvekillerimiz, Türkiye genelinde hazırlanan programa göre görevlerine başladılar. Türkiye'yi tarıyoruz, taramaya devam edeceğiz. Bütün mesele, en ideal aday tespitlerini yaparak ülke genelinde seçimlerden en başarılı şekilde çıkmak" dedi. 

Putin'in Türkiye ziyaretine ilişkin de konuşan Erdoğan, "Henüz tarih netleşmedi. Ancak Dışişleri Bakanım, İstihbarat Başkanım, hepsi görüşmeleri yapıyorlar, bu görüşmeler çerçevesinde ağustos ayı içinde inşallah bu ziyaret gerçekleşecek zannediyorum" dedi. 

Erdoğan yerel seçim ideal aday