Erdoğan'ın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek'in deste deste para saçtığı videolar gündemde

TAKİP ET

Türkiye Kürşat Ayvatoğlu vakasını konuşmaya devam ederken bu kez de AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek isimli kişinin, lüks araçlarla ve deste deste paralarla yaptığı paylaşımlar gündeme geldi.

Eski AKP Genel Merkez çalışanı Kürşat Ayvatoğlu’nun uyuşturucu kullandığı görüntülerin ve milyonluk araç ticaretinin ortaya çıkması ardından bu kez de Erdoğan’ın koruması olduğu iddia edilen bir kişi hakkındaki videolar sosyal medyanın gündemine geldi. İsminin ‘Hakan Tek’ olduğu iddia edilen kişiye ait videolarda destek deste Türk Lirası ve döviz, milyonluk lüks araçlar dikkat çekiyor.

Tek'in birçok AKP'li isimle fotoğrafları da bulunuyor.

Hakan Tek isimli kişinin Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen resepsiyonlarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile çektirdiği fotoğrafları bulunuyor.

 

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de haberi alıntılayarak şu paylaşımı yaptı;

"1 - Milyonluk arabalara binen ve yüzbinlerce dolar ve Avro ile video çeken bu kişi Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması mıdır?

2 - Bu kişi koruma ise bu kadar parayı nereden kazanmıştır? Yahut bu paralar başkalarının mıdır? Öyleyse bunlar kimlerdir?"

Dün akşam ortaya çıkan görüntüler ve iddialar sonrasına henüz resmi bir açıklama yapılmadı.