EŞYA BANKASI YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

TAKİP ET

Buca Belediyesi Eşya Bankası ile ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürüyor. Hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturan bankada, toplanan her türlü ev eşyası bakımı yapıldıktan sonra ihtiyaç sahibinin evine kadar ulaştırılıp, yerleştiriliyor. Mobilyadan mutfak eşyasına, beyaz eşyadan beşiğe kadar kullanabilir durumdaki her türlü ev eşyasının depolandığı Eşya Bankası, 400 ailenin yüzünü güldürdü.

Örnek projeleriyle ihtiyaç sahiplerine hizmet yelpazesini her geçen gün genişleten Buca Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin ev eşyası ihtiyacını karşılamak amacıyla kurduğu “Eşya ve Giyim Bankası” ile de yüzleri güldürmeye devam ediyor.

400 aileye ulaşıldı

İlçede yardımlaşma ve dayanışmayı arttırıp,  hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmak amacıyla Çamlıkule’deki Buca Belediyesi Kültür Sanat ve Spor Merkezi içerisinde kurulan Eşya ve Giyim Bankası, 400 ailenin ev eşyası ihtiyacını karşıladı.

Bucalı hayırseverlerden toplanan mobilyadan mutfak eşyasına, oyuncaktan beşiğe kadar kullanılabilir durumdaki her türlü ev eşyası Eşya Bankası’nda depolanıyor. Belediyeye başvurarak ihtiyacını bildiren vatandaşların evlerinde inceleme yapan Belediye yetkilileri, belirlediklerini her türlü eksiği stoklar dahilinde ihtiyaç sahibinin evine kadar teslim ediyor. Belediye görevlileri teslim ettikleri eşyaların yerleştirilmesine ve kurulmasına da destek oluyor.

Eşya Bankası’na bağışta bulunmak isteyen hayırseverlerin, hafta içi saat 08.00 – 17.00 saatleri arasında (0232) 439 10 10 dahili 1226 numaralı telefonu arayarak bildirdikleri bağışları evlerinden teslim alınıyor.