Eyyüp Kadir İnan İzmir'deki gençlerle hasret giderdi

TAKİP ET

İzmir AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan Gençlik Kolları Genel Başkanı olan Eyyüp Kadir İnan’ın İzmir programı yoğun geçti. 
İlk olarak bu sezon süper lige çıkan Altayspor Kulübü’nü ziyaret eden İnan, Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve teknik direktör Mustafa Denizli ile kulüp merkezinde bir araya geldi, İnan, görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aradı. Ekmekçioğlu ile Erdoğan’ı telefon görüştürmesi güne damgasını vurdu. Yönetim ve oyuncuları tebrik edip başarı ve dileklerini ileten Erdoğan’la konuşması sonrasında Ekmekçioğlu’nun heyecanını uzun süre üzerinden atamadığı gözlendi.
Bergama’da gençlerle hasret giderdi
Programına Ak Partili Kınık Belediyesi’ne yaptığı ziyaret ile devam eden İnan, akşam saatlerinde ise Bergama Aspendos Amfi Tiyatro’da gerçekleşen gençlik buluşmasında yüzlerce teşkilat mensubu ile buluştu. İnan, gençlere yaptığı konuşması sık sık, “İşte Başkan, işte teşkilat” sloganıyla destek gördü. İnan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlerden beklentisi olduğunu bir kez daha vurguladı. Teşkilat buluşmasına birçok AK Partili yöneticisi katılım sağladı.