Fenerbahçe ve Galatasaray güçlerini birleştirdi

TAKİP ET

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin sponsorlar konusunda ortak hareket etme kararı sonrası yeni bir adım atıldı. İki kulüp, Avrupa'da ortak mağaza açıyor. Türkiye'nin iki büyük kulübü arasındaki yakınlaşma yeni bir boyuta taşınıyor.

Amatör branşlarda iki kulübün sponsorlar konusunda ortak hareket etme kararı almasının ardından farklı bir adım daha atıldı. İki kulüp, bu kez de yurt dışında ortak mağazaların kurulmasını gündemine aldı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; iki kulüp lisanslı ürünlerini beraber açacakları mağazada satacak. Bu konuda taraflar arasında fikirler masaya yatırılırken ekonomik yönden getirileri konuşuldu.

Hatta ilk mağazanın da İngiltere'nin Londra kentinde açılması ile ilgili görüşler ön plana çıktı. Bu işbirliğinin Türkiye’de Galatasaray Store veya Fenerium’la ilgili olmadığı bu mağazalarda kulüplerin sadece kendi lisanslı ürünlerini satacakları belirtildi.

Avrupa'da ortak mağaza fikrinin hayata geçmesi durumunda iki kulübün de mali yönden büyük beklentiler içinde olduğu bildirildi.