Fırat: "Narlıdere'de yüzde 85'i aşacağız"

TAKİP ET

Seçim tarihinin 24 Haziran olarak belli olmasının ardından CHP Narlıdere İlçe Örgütü, seçim çalışmalarına başladı… CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, referandumda yakaladıkları yüzdeyi geçeceklerini ifade ederek, 'Referandumda yüzde 85 gibi bir yüzde yakalamıştık. Bu seçimlerde ise bu yüzdeyi de aşmak istiyoruz' dedi.

Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ-  Türkiye 24 Haziranda seçime gidiyor.  Tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de seçim maratonu başladı. İzmir CHP İl Örgütü’nde seçim maratonuna başlayan ilk ilçelerden biri de Narlıdere.

CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, seçim çalışmalarını Gerçek Haberci’ye anlattı…

“İLÇEDE OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Seçim tarihi belli olur olmaz çalışmalarına hız verdiklerini belirten Fırat, “Cumhurbaşkanı erken seçim tarihini açıklar açıklamaz ilçede olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdik. Ardından meclis üyelerimizle, kadın üyelerimizle ayrı ayrı görüşmelerimiz oldu. Dün akşamda tüm mahallerde eş zamanlı genişletilmiş mahalle meclislerimiz toplandı” şeklinde konuştu.

“TÜM SEÇMENLERE ULAŞACAĞIZ”

Fırat, “Güçlü sandık oluşturmak için çalışmalar başladı. Askıya seçmen listeleri 20 Ocakta YSK yayınları çıkartmıştı. O seçmen listelerine de sadık kalarak tüm seçmenlere ulaşacağız. Askı ile arasında fark var mı diye de karşılaştıracağız. Her dönem yaptığımız çalışmaları da tekrar sürdüreceğiz. Bildiğiniz üzere referandumda yüzde 85 gibi bir yüzde yakalamıştık. Bu seçimlerde ise bu yüzdeyi de aşmak istiyoruz”

“BUNLAR HEP HÜKÜMETİN ALEYHİNDE”

Fırat, sözlerine şöyle devam etti:  “Yaşanan sürece bakarsak kullanacağız argümanda çok olması elimizi güçlendiriyor. Eğitim, sağlık, ekonomi, adalet ve birçok alanda ülke olarak iyi değiliz. Düşünün erken seçim tarihinde sınava denk geliyor. O bile düşülmemiş.  Gerisini siz hesap edin. Bunlar hep hükümetin aleyhinde”

“DAHA ÖZGÜR, DAHA ADİL…”

Fırat, son olarak şunları kaydetti:  “Narlıdere’yi biliyoruz, tanıyoruz. Bu bizim için büyük avantaj.  Bu doğrultuda tüm gücümüz ile çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemiz için de; tekrardan parlamenter sisteme dönüş, Cumhuriyetimiz değerlerinin büyütülmesi, daha özgür, daha adil bir hal almamız gerekir. Bunlar olmadığı sürece Narlıdere yüzde 95 almış bir şey ifade etmez”